آقایان موحد و موذن
عزیزان اگه ممکنه نظرتون رو در مورد ارز نات کوین بگید ، قبلا خرید زدم و الان ۶۰ درصد تو ضررم ، آیا رشد میکنه؟
نظرتون در مورد سونیک چیه؟ الان بفروشیم اصلاح کرد بخریم یا اصلاح نمیکنه و میره بالا در نتیجه نگه داریم؟
لطف کنید و جواب بدید
ممنون
ادمین لطفا تایید کنید
گرامی، قیمت این ارز به حواشی بنیانگذار و مدیر تلگرام ربط دارد، در نمودارها بررسی کردم علایم اندیکاتورها در کندلهای روزانه ، شبیه فلوکی است که نوشتم، با این تفاوت که نات از قله بیشتر ریزش داشته است. رشد در کوتاه مدت بستگی به اخبار خوب از خود ارز و تلگرام و مدیرتلگرام دارد. شاخصها نشان از کف در آمدن قیمت نات است. و شاید 2 تا 10 برابر در ماههای آینده 2025 رشد قیمت کند، که صبر زیاد میخواهد.
اما بهتره برای در گیر نشدن در افتهای زیاد در میم و شیت کوینهای تازه در حد چند دلار سرمایه گذاری باشد.
خودم بیشتر در ارزهای لایه اول یا دوم با سرعت بالا و حجم تراکنش خوب به همراه بیتکوین و آنهاییکه در خواست ETF دارند، سرمایه گذارم. اما با نزدیک شدن به روز بروزرسانی و ارتقا یا آغاز پروژه بیشترش را میفروشم چون بیشتر مواقع بعدش ریزش دارند.
سلام آقای موحد الان باید چکار کنیم من روی ۷۷خریدم ؟
زهرا جان.فرمودید 60٪ناتکوین توی ضرر هستی، وقتی تو سقف بخری همینه،لطفا لطفا لطفا لطفا نفروش،حرف داداشو گوش کن. ناتکوین در کف ترین حالته، منتظر باش صعود داره ناتکوین،رو هوا حرف نمیزنم حرف منو گوش کن، فکر کن اصلا ناتکوین نداری والسلام.