این بازار همیشه برعکس چیزی ک فکر میکنی عمل میکنه.اگ فک میکنی میره بالا بدون میاد پایین پس بفروش اگ فک میکنی میاد پایین بدون میره بالا پس نگهدار ولی ادم عاقل در این مرحله نصف رو میفروشه نصف رو نگه میداره.من همونی ام ک عده ای مسخرم میکردن ولی من از اول میدونستم این ارز غوغا میکنه و این هنوز اول راه هستش.کاپیتان بلک.انشالله ک ایندفعه همه رو خوشحال میکنه این ارز هرکسی ک صبر کرد و صبر کرد و صبر کرد…اونایی هم ک بمن توهین کردن لیاقت خانوادگیشون همونقده.فدای همگی.کاپیتان بلک:heart:
سلام کاپیتان،انصافا لایک داری
جناب کاپیتان بلک،هنوز غوغا نکرده،هنوز تا قیمت که شماها تشویق میکردین بخریم،نرسیده،با دلار ۶۷ هزار خریدیم،به قیمت دونه ۱۷ هزار،هنوز به قیمتی که خریدیم نرسیده،تا به پول خودمون برسیم ،پس خواهشا،الکی نیا،منم منم بکن ،هر وقت به یک دلار رسید،میتونی بیای واسه ما روضه بخونی…
چرا هر موقع میره بالا،پیدات میشه؟
حالا فهمیدید من حرف الکی نمیزدم؟ اگ ی جی نمیدونستم مرض ندارم بیام چهار نفر مثل خودم رو بدبخت کنم حالا اینک تو این تایم پامپ کردنش پایین اومده یا اینک عده ای صبر ندارن و دوستدارن ی شبه پولدار بشن و… اینا دیگ مشکل من نیس.من حرفم ک گفتم داره انجام میشه.فدای همگی کاپیتان بلک:raised_back_of_hand: