تحلیل دوج کوین و پیش‌بینی قیمت

مسیر کلی دوج کوین :

در روز های آینده فرصت خرید میده بهتون
نهایتا تا ۱۰ روز آینده حرکتش شروع میشه و به سمت تارگت های ۳۴ سنت حرکت میکنه

حرکت اصلی دوج کوین با شکست قدرتمند ۴۸ سنت شروع میشه

تارگت بلند مدت و نهایی دوج رو حوالی ۱.۵ دلار میبینم
ممکنه این تارگت تغییر کنه آپدیت های جدید اضافه میکنم

دقت کنید هر تحلیلی ممکنه اشتباه باشه
با ریسک و مسئولیت خودتون خرید کنید

دقیقا تحلیل من هم همینه

اگه خدا بخواد پولدار بشیم ، میشیم
اگه نخواد نمیشیم در هر حال خدا رو شکر

داداش تو کلا یک روز نیست عضو شدی بزار یه روز بشه .بعد نظر بده .۴ سال تو این بازارم .این بازار هیچ تحلیلی نداره .گول اخبار رو نخورین .و نظرات تحلیل گرا رو .این بازار فقط باید تو کف خرید کنی و رها کنی بری تا ۳ یا ۴ سال دیگه که بهت نتیجه بده وسلام

باز همون توهمات بی اساس . خسته نشدین دوج 1 دلاری دوج 1 دلاری؟؟ وقتی بیت کوین 16 هزار دلار بودش دوج 7 سنت بود بیت کوین الان 100 هزار دلاره این آشغال همونه رشدی نکرده فقط یکم با بیت بالا اومده . دوج به فرض محال به 70 سنت برسه تازه میشه سقف 6 سال قبلش که اون موقع اونجا اون هولدرهایی که توی ضررن همشون بازم خالی میکنن و برمیگرده روی 40 سنت . 1 دلار بر چه پایه و اساس هست؟؟ یک ارزی که برای شوخی و خنده درسته شده طبق گفته سازنده خودش من که نمیگم و هیچ توکن سوزی هم نداره و هی داره سکه اضافه میکنه معلومه که رشد نمیکنه حالا هی بگو 1 دلار و 5 دلار نمیشه آقا . زور که نیست که . خودت توی ضرری دیگرانو توی ضرر ننداز .

مثل اینایی که تو خیابون فال میگیرن حرف میزنه.چاقال

دوج کوین اوایل سال 1400 شد 70 سنت نه 6 سال قبل

هر وقت شما نظر دادی دوج رفته بالا انشالله که همینجور بشه.

تو اگه شعور داشتی زمانیکه که شروع کردی به سمپاشی و عقده گشایی قیمت دوج به ریال ۱۵۰۰ بود الان تو بدترین حالت ۲۳ هزار تومن هست یعنی نزدیک ۱۵ برابر تو کمتر از یکسال یعنی پول یارانه ات هم دوج میگرفتی الان پول یه پراید هشتاد داشتی و میتونستی بری اسنپ و مجبور نبودی بیکار اینجا باشی و به داشته های مردم حسادت بکنی.

سی سنتو میزنه بنظرت پولبک میزنه بفروشیم

پس به عقیده شما کی قیمت بالاتری میره؟