انتقاد به تحلیل‌ها و پیشنهاد در مورد بیت‌کوین

سلام من از این ارز میخرم میره بالا قبل ریسک زیاد میفروشم، تقریبا روزی ۲۵۰ هزار تومان کاسبم، کلا ۴ میلیون تومن از این ارز خرید و فروش میکنم و تا حالا ۶ تومن تقریبا سود کردم،
البته اگه من این ارز رو ۲۰ روز پیش میخریدم و بهش دست نمیزدم قیمتش ۶ برابر شده بود و بجای ۶ میلیون حالا ۲۰ میلیون سود میکردم ولی ریسکش بالا بود،
شاید بگی ۴ میلیون کلا بند کردم و میخندی ، اما چیزی که نمیشناسی نباید ریسک کنی و من مثل این تقریبا ۱۲ تا ارز دیگه هم همینکار رو میکنم و خدا رو شکر خوب سودی داده
توجه کنین این ارز روزهای یکشنبه پایین ترین قیمت هفته رو ثبت میکنه و پنجشنبه و جمعه ها تقریبا ۲ برابر قیمت یکشنبه است،
معمولا ساعتای ۱ و همچنین ۴ صبح ها از کف روزش ۲ برابر پامپ داره و ساعتای ۳ و همچنین ۶ میریزه میاد همونجایی که پامپ کرده یه خورده بیشتر

داری وقت تو هدر میدی

استراتژیت یروز بد زمینت میزنه . روزهای یکشنبه روز اخر هفته کندل هاست که مخاد بسته بشه هیچ ارتباطی به پایین اومدن نداره طبق دستوراتش عمل میکنه ارزی هم هست که اخر هفته کندلشو میکشه بالا که طبق الگو تشکیل بشه باید ببینی چه الگویی تشکیل داده و درحال تکمیله یا تکمیل شده

خب چیکار کنه.؟.بازم زرنگه.خدا بیشتر بده

سلام خیلی خوبه. اینجوری ریسکش خیلی کمتره.
میشه راهنمایی کنی، اون ۱۰ یا ۱۲ تا ارزی که رویش نوسان گیری داری، اسم هایشان چیه؟