من مخالف جدی تارگت نجومی و مزخرفم ، اما به خدا اگه یه پایین بزنه رو این ارز یه مقداری به اونی که ماین کردم اضافه میکنم ، بر خلاف متوهمین، من واسه کارم یه دلیل محکم دارم ، اکوسیستم پای خیلی بزرگتر از شیبا هست ، من زیر هزار تا ماین کردم و زیر ۵۰۰ تاش تایید شده ، آما مطمئنم کسی که بالای ۱۰ هزار تا داشته باشه زیاد نیست ، یعنی نهنگی وجود نداره ، میدونم به ریال یه دلار پول قابل توجهی هست ، اما یه کوچولو ازش خرید کنید , منتطر ۳۱۴ هزار و ۳۱۴۰۰ و ۳۱۴ هم نباشید ، من از شروع کووید سال ۲۰۱۹ وارد این مارکت شدم و بین شت کوین ها چند تاییش برام خوب بود ، پای پروژه موفقی خواهد بود ، خدا به جان و مال و ابروتون برکت بده
314هزار شاید نره ولی ۳۱۴ دلار و حتی ۳۱ هزار دلار هم غیرممکن نیست ، پای همین الانشم با اینکه تازه وارده و کلی هم از بد گفتن اما مارکت کپش رتبه ۲۰ بازاره
از کجا میشه خرید ورژن اصلیشو؟
چیزی از مارکت نمیدونی ، این بازار با آرزوی ۴ تا بچه مدرسه ای گنده نشده، اگه بیت ۹۶ هزار دلاره واسه این نیست که کمه ،واسه اینه که هزینه تولیدش زیاده، ۲ سال پیش که رسید به ۱۳ هزار دلار هزینه تولیدش همون قدر بود ، امسال که سختی شبکه ۲ برابر شده هزینه تولید بیت ۴۰ هزار دلاره ، واسه همین دفه بعد اگه تا ۴۰ ریخت تعجب نکن ، فقط دارم توضیح میدم واست چون دیدم اکانتت ۲ سال پیش وا شده و یه کم قدیمی هستی وگرنه واسه من فرق نمیکنه دوست داشته باشی تو چه عمقی از توهم دست و پا بزنی ، ماشین حساب بردار ۴ تا عدد رو جمع بزن دلت باز شه ببینی با ۳۱۴ دلار مارکت کپ دوستمون چقدر میشه ، البته ،،،، شما حق داری
اینا از مارکت کپ چیزی نمیدونن . ده میلیارد سکه آزاد داره که ۵۰ دلار هم بشه که نمیشه . میاد جای اتریم. ک اینم غیرممکنه .