نگاهی به سونیک: تحلیل تکنیکال و فاندامنتال در لحظات حساس بازار!

تکنیکالی سونیک

نمودار S/USDT در تایم‌فریم 4 ساعته نشون می‌ده که قیمت پس از یه رشد نسبی، وارد روند نزولی شده و در حال حاضر در حال آزمایش ناحیه حمایتی مهمی است. در این نمودار، ما شاهد شکست خط روند نزولی هستیم که یک سیگنال مثبت برای قیمت محسوب می‌شه. بعد از این شکست، قیمت به ناحیه حمایتی نزدیک به 0.5129 USDT برگشته و در حال تست دوباره این سطح است. این ناحیه به عنوان حمایت کلیدی در نظر گرفته می‌شه چون در گذشته هم واکنش‌های مثبت از سمت قیمت مشاهده شده.

اگر قیمت بتونه از این ناحیه حمایت کنه و در بالای سطح 0.5129 باقی بمونه، احتمال رشد قیمت به سمت اهداف T1 (0.62 USDT) و T2 (0.7 USDT) وجود داره. در این صورت، می‌توان انتظار داشت که روند صعودی دوباره آغاز بشه و قیمت به سمت این سطوح هدف حرکت کنه.

از سوی دیگه، اگر قیمت زیر سطح حمایتی 0.5129 USDT بسته بشه، این امر می‌تونه منجر به فشار فروش بیشتر و احتمال کاهش قیمت تا 0.4999 USDT بشه. در این حالت، ناحیه 0.4999 USDT به عنوان حمایت بعدی عمل می‌کنه که می‌تواند جلوی افت بیشتر قیمت را بگیرد.

در حال حاضر، حجم معاملات حدود 3.42 میلیون هست که نشان‌دهنده فعال بودن بازار است. با توجه به این که قیمت در حال تست یک ناحیه حمایتی مهم است، باید منتظر واکنش بعدی بازار باشیم. اگه حمایت در این ناحیه تایید بشه، حرکت صعودی محتمل‌تر به نظر می‌رسه، اما شکستن حمایت می‌تواند روند نزولی را ادامه دهد.

نتیجه‌گیری:

• اگر قیمت در بالای 0.5129 USDT باقی بمونه، می‌توان انتظار رشد قیمت به 0.62 و 0.7 USDT داشت.
  • اگر قیمت زیر 0.5129 USDT بره، احتمال کاهش تا 0.4999 USDT وجود داره.

فاندامنتالی سونیک

از اواسط فوریه، شاهد رشد مجدد در قیمت و حجم معاملات هستیم که نشان‌دهنده‌ی ورود مجدد سرمایه‌گذاران و رشد دوباره اعتماد به این پروژه است. در حال حاضر مارکت کپ سونیک در حدود 1.47 میلیارد دلار قرار دارد و به نظر می‌رسد که پروژه سونیک در تلاش برای بازیابی و جلب توجه دوباره بازار است. این رشد ممکن است ناشی از اخبار مثبتی باشد که اخیراً منتشر شده‌اند، مانند افزایش همکاری‌های استراتژیک یا به‌روزرسانی‌های فنی که باعث جلب توجه کاربران و سرمایه‌گذاران جدید شده است. به طور خاص، رشد بازار ارزهای دیجیتال به‌طور کلی در ابتدای فوریه و واکنش مثبت بازار به اخبار همکاری‌های جدید و پروژه‌های توسعه‌ای سونیک می‌تواند عامل اصلی این افزایش حجم معاملات و قیمت باشد.
سونیک با ارائه سرعت پردازش ۵۰۰ برابر بیشتر از اتریوم و کاهش کارمزدهای گس، تجربه کاربری بهتری برای توسعه‌دهندگان و کاربران فراهم می‌کند. این تغییر با هدف ارتقای سرعت، مقیاس‌پذیری و تجربه کاربری انجام شده است.

با توجه به این تغییرات، می‌توان گفت که سونیک در حال طی کردن یک دوره‌ی اصلاحی بوده و حالا در مسیر بازگشت به روند صعودی قرار دارد. حجم معاملات نیز نشان‌دهنده‌ی افزایش فعالیت در این بازار است که احتمالاً ناشی از اخبار مثبت یا بهبود شرایط کلی بازار است.

نظرتون چیه ؟ سونیک و میارید تو سبدتون یا نه ؟

5 لایک‌کرده

اینجور که مشخصه تاییدیه های خوبی داره برای رشد که بشه اضافه اش کنم به سبدم

2 لایک‌کرده

سقف قبلی رو بشکونه میشه حتی ریسک ورود و کمتر کرد

1 لایک

توی 24 ساعته گذشته جزو خوب های بازار بوده

من بازار و که میبینم بازار ی جورایی تثبیت شده و احتمال روند صعودیش بالاست
و ارزهایی هستن که میشه وارد شد و موقعیت خوبی دارند یکیش همین سونیک هستش و ریپل رو هم موافقم

1 لایک

اپدیت روی قیمت سونیک قیمت 0.6 دلار هم دید به خودش

سونیک در تایم روزانه کماکان این ناحیه مقاومتی رو پیش داره :

و با توجه به پایین بودن قیمت زیر میانگین متحرک مهر 100 روزه است (این میانگین رو خودم توسعه دادم و در زمان توسعه دقیقا کالیبره اش فانتوم بوده!!!) کماکان با قطعیت نمیتونیم بگیم از روند نزولی خارج شده باید قیمت بیفته بالای اون دو خط سفید رنگ …
اما در تایم 4 ساعته :

می بینیم این میانگین به زیبایی شکسته شده و همزمان Adx این حرکت رو شتابدار دونسته و در ادامه پولبک تمیزی هم زده اما شتاب حرکت کاهشی شده…
با ترکیب این دو بحث بالا احتمالا نسبت به اون ناحیه اشاره شده در تایم روزانه واکنش اصلاحی یا در بهترین حالت رینج مقطعی برای شکست رو نشون بده…

باید منتظر باشیم ببینیم چه بر سونیک خواهد امد مهرداد تو این وعضیت بازار ولی خوب خودشو نشون داد

سابقه تو اون ناحیه رینج میزده …میتونی نمودار روزانه رو ببینی…احتمالا همون رینج رو تکرار کنه ولی در کل باید بالای 70 هفتگی بره …

1 لایک

یعنی میگی سایکل بعدی رنج؟

و
این تصویر نگاه تایم هفتگی … ناحیه 60 الی 70 سنتی مقاومت هفتگیه…اگ فرض رو بر روند صعودی فانتوم بگیریم و تکنیکالی بررسی کنیم این نمیتونه یه تیکه بره بالا و باید رینج بزنه برای شکستش …دلیلشم تصویر تایم 4 ساعته گفتم با وجود اینکه حرکت در اون تایم صعودی بود اما شتاب حرکت صعودی کم شد و چون تایم بالاترش مقاومت داره پس یا رینج میزنه یا اصلاح … که میبینیم دقیقا همون چیزی که گفتم اتفاق افتاده …
تو همین تصویر نگاه کن این دو کندل هفتگی که با مربع نشون دادمشون نشونه خوبیه یا مثل حرکت قبلی موج صعودی تکرار میشه یا در صورت اصلاح تا 40 کف دو قلو میزنه …
البته باید بیت هم در نظر بگیریم…

1 لایک

من نظرم بیشتر روی اصلاح روند قبلی خودش هست که میتونه تا نواحی 50 و 61.8 درصدی فییوناچی حرکت داشته باشه

2 لایک‌کرده

اتفاقا به این موضوع فک کردم تارگت کف دو قولو 61.8 موج نزولی قبلی هست!!!

اون پیغام من برای پیدا کردن روند تو کوتاه مدت بود وقتی احتمال رو بر رینج و اصلاح کوتاه بدیم اونوقت میریم تایم پایین تر مثلا 5 دقیقه و فیوچرز میزنم !!! و اصلا نمیخواستم در مورد روند بلند مدت ترش حرف بزنم… ولی برای رسیدن به اونجا باید کندل هفتگی ناحیه 70 سنت رو با قدرت بشکونه … چارت gate.io رو ببین چون دنباله فانتومه …

پ .ن : یه چیز خنده دار بگم من تو سیکل قبلی و قبل از رسیدن به 3.5 دلار !!! اون زمان که تازه ترند شده بود دقیقا من تو نواحی 20 الی 40 سنت معامله اش میکردم یه مدت کوتاه بعدش که دنبالش نگرفته بودم رفت سقف چند دلاری زد!!!

1 لایک

احتمالا اون ۷۰ سنت رو سر آلت کوین ها بزنه شایدم زودتر چون فاندامنتالی تیمشون قوی دارن کار میکنه و مارکت کپش هم هیجانی و هایپ نیست ی شاخص با درجه شب متعادلی داره
کلا ارزهایی که میگیری نگه میداری حتی به صورت اسپات باید مدام حواست باشه به اخباراشون همین فانتوم و مرج شدنش با سونیک باعث افتش شد و عدم شناخت بیشتر باعث این داستان بود
یا اون لونای سابق که دیگه داستانش و همه میدونن

پیش به سوی 0.7 دلار

1 لایک

از اینجا به بعد مهمه …sma200 روزانه اینجاست…sma200 هفتگی هم تو ناحیه 70 سنته…

1 لایک

احتمالا ی شدو بزنه به اون قیمت و سریع خالی کنن

1 لایک

حالا از کف اش یه حرکت 100 درصدی انجام داده و رسیده زیر ابر

درود
نهنگهای معامله گر سونیک بیشتر در RSI هفتاد «روزانه» یا mfi با شاخص بالای 80 خالی میکنند، اگر نمودار «روزانه» SUSD کوینکس که زودتر سونیک را پشتیبانی کرد، بهمراه اندیکاتورهای RSI و macd باز کنید میبیند کجاها خالی میکنند.

1 لایک

الان در قیمت 0.725 دلار شاخص روزانه RSI نزدیک 62 بود، احتمال زیاد بین قیمت 0.75 تا 0.84 اصلاح روزانه باشد.

2 لایک‌کرده