نگاهی به سونیک: تحلیل تکنیکال و فاندامنتال در لحظات حساس بازار!

اره نظرم روی همون ۸۵ سنت است که ی اصلاح میده بعدش تو همون‌نواحی تا ۷۰ سنت بزنه بره تو فاز رنج و انباشت تا وضعیت بازار کامل مشخص شه

1 لایک

رسیدیم به ابر

2 لایک‌کرده

تو تایم هفتگی کندل 62 درصدی زده !!!

تحلیلت درست بود …من اشتباه کردم

2 لایک‌کرده

سلام
داداش دمت گرم
تحلیل عالی زدی.
فقط حیف که من شلوغ بودم، دیر دیدم و خرید نزدم.

2 لایک‌کرده

مهرداد قلب بزرگ و مهربونی داری مهم اینه

1 لایک

سلام طاها جان
عزیزی
فدای سرت بازار همیشه هست نگران نباش
سعی میکنم ارز خوب دیدم با موقعیت مناسب تحلیلش رو بذارم که تو این شرایط باهم استفاده کنیم

1 لایک

85رد کرد !!! اینو ببین

جالبه خط چین سفید بالایی معادل همون 61.8 موج قبلی !!! یعنی همون چیزی که خودت گفتی…
من چک کردم تو تاریخچه اش همچین حرکتی سال 2021 بوده …
به نظرت چرا گره های قیمتی رو پر نکرد یه تیکه رفت بالا ؟ تکرار حرکت 2021 یا اومدن بالای اب و نفسگیری برای بازار ریزشی؟!

درود ، سونیک بیش از 3 روز پیش کدهایش را بروز کرده، و tps تئوری اش از نزدیک 47 هزار در ثانیه به نزدیک 598 هزار در ثانیه رساند.
همچنین اعلام کردند سرعت تایید تراکنش از 0.4 به 0.1 ثانیه رسید. قدرتمندتر از SUI TRX SOL ETH BNB
در github سونیک هم بروید مشخصه.

1 لایک

در آینده چند ماهه ذهنم اینست به قیمت بالای 4.5 دلار برسد. در سال 2025 منظورمه.

ببخشید الان باید نگه داریم
یا اینکه بفروشیم_ب اصلاح ک رسید مجدد بخریم؟!

گرامی، چند پله خرید خوب است یک پله حوالی 0.82 تا 0.84، پله های بعدی هم اگر رسید 0.75 و 0.66.
پله اول مقدار کم ، ولی پله های بعد نقدینگی بیشتر از پله پیشین. مثلا 10 بخش و 3 پله باشد ، پله اول 2 سهم نقدینگی، بعدی 3 سهم، بعدی 5 سهم از نقدینگی هدفت.

درود
دو جور میشود اصلاح را گذراند، زمان بیشتر و کم درد، تند و دردناک (البته برای Holder ها و Spot کارها):

1. الان هنوز از اشباع خرید روزانه کامل دور نشده، اگر نوسان بین 0.78 تا 0.92 چند روز تا چند هفته ادامه دهد، شاید با یک سر زدن به نزدیک 0.73 ، روند افزایشی بعدی شود. این سناریو ، روند اصلاح دراز مدت تر و کم درد است، چون کف قیمت بالاتری میزند. منظور رسیدن به Rsi و macd یا mfi مورد نظر برای تغییر روند است.

٢) نوسانات بیشتر داشته باشیم و ناگهان ریزش شدید بزند تا روند برگردد، که ممکنه دردناک باشه و کف قیمت به بین 0.66 تا 0.53 هم برسد.که ممکنه چند ساعت تا چند روز دیگه باشد. در این حالت علایم اندیکاتورها به سرعت خرید را نشان میدهند.
و در انتهای هر کدام که شد، ربات نهنگی خریدش را میزند.
اون نقاط هم نسبت به کف و سقف 0.315 و 0.99 و اعداد فیبوناچی محاسبه شده است. و ممکنه هم هست یک آن خبر مثبت برایش بیاید و بزنه بالا برود و اصلاح کامل نشود.