نظر در مورد ارز om

با سلام خدمت دوستان:
سه روز پیش من گفتم تمام رمز ارزهای داخل سبدمو فروختم خیلیا مسخره کردن. و گفتم میخام فلوکی بخرم.پله پله آرام آرام و آهسته.دست نگه داشتم وبازارو که میبینم هنوز قیمت‌ها تثبیت نشده.
یکی از دوستان گفت سونیک رو نیمش رو نگه دار و اطاعت امر کردم.
دوستان کریپتو و هک شدن صرافی بای بیت خیلی رُک بگم کار خودشونه و یک دروغ محضه و با این سیاست میخان ترس رو تو جون همه بندازن.
_ترسوها میفروشن=بالا دستیا مثل ترامپ و … خوب سودی میبرن و کمبودهای خزانه دولت شونو جبران میکنن.

حالا

تنها کاری که میشه کرد،،،،،خیر سرمون ما ایرانی هستیم،ایرانی باخت نمیده، نه پیشنهاد فروش میدم ونه خرید.تا آخر اسفند سونیک پرواز میکنه.

تنها کار اینه که میشه کرد فقط آروم باشید،چندروز به خودتون مرخصی بدید،هیچ کاری نکنید،معامله بی معامله،فقط چندروز،
بخدا قیمت‌ها برمیگرده.منم شمشیرو از رو کشیدم واسه کریپتو آماده آماده،

مهندس جان ثبتش کن لطفاً

با سلام.
فرمایشات شما صحیح. و بسیار سپاسگزاریم.
فقط ی سوال جناب موذن. ایا به توکن های سونیکم اضافه کنم یا خیر؟
چون مقداری نقدینگی دارم هنوز

سلام چرا که نه،من خودمم صبر میکنم ببینم توی این سه روز چه اتفاقی میوفته.هر چی پایین‌تر بهتر.فقط خرید پله ای.اصلا عجله نکن،چیزی که زیاده رمز ارزه،تمومی نداره،فقط الآن بخری یهو یک ریزش عجیبی بخوره حالت خراب میشه.

سلام:
همیشه یادت باشه (((( این شعار و تکنیک منه )))) واسه خرید فرصت خیلی خیلی زیاده، برای فروش طمع نکن و بفروش.

سیاست کریپتو کلاً اینجوریه که صعودی میشه،اکثراً طمع می‌کنند ونمیفروشند،آهسته و آرام بالا وپایین میشه،همه گنگ و مبهوت میشن مثل الآن و زمان حال،یه نموره میره بالا خیلیا میخرند(تقریباً در قله)،یهو ریزش میکنه، آقا بزرگه میبره و ترسوها میان توی این صفحه مخ همه رو میخورن وای اِل شد وای بِل شد،

به عقیده من افراد سه نوعند،
1 افرادی که میترسند و میفردشند به ضرر.
2 افرادی که طمع می‌کنند ونمیفروشند،نزولی میشه،افسرده میشن..
3 افرادی که تو خرید عجله نمی‌کنند و تو کف قیمت و پله ای خرید میکنند، وبه موقع خروج می‌زنند وباز آماده خرید میشن.
بنظرتون کدوم افرادبهترینند.
مهندس ادمین لطفا تایید بفرمایید ممنونم

جان جانا، نوشتم با نیمی از سونیکت نوسان بگیر، ولی شما فکرکنم ارزیکه سود داد را میفروشید و رو ارز unstable بعدی میروید. میترسم فلوکی تا مدتها رشد نکند. با تتر و تومان و طلا هم میتوان نوسان سونیک را گرفت.
سونیک به این خوبی نوسان میدهد، فلوکی را نگاه کردم نوسانش کمتر بوده، خوبهم ریخته و درجا زده است.
دوم اینکه تک ارز بودن به دور از مدیریت ریسک است.
البته ممکن هم هست فلوکی هم بدجور افزایشی شود، ولی بد جور فشار خرید در قیمت کف را ، اندیکاتور mfi بایننس نشان میداد ، در حالیکه rsi و macd علایم خرید میداد، یکم تضاد دارد، معمولا بنده ٣ اندیکاتور 4 ساعته و روزانه را باهم میسنجم، هر 3 باهم علامت و Signal مناسب دهند، واکنش نشان میدهم.
معذرت میخواهم نوشتار تند رفتم.

سپاسگزارم از شما. طبق راهنمایی های شما صبر میکنم. اگر پایین رفت به توکن ها اضافه میکنم پله ای. اگر هم بالا رفت سیو سود میکنم تا زمانی که ریکاوری کنه و بعد اضاف میکنم.