دوستان من هیچ اطلاعی از بازار نداشتم و تازه اومده بودم و فریب کانال های تلگرامی خوردم روی600تومن خریدم الان پونزده میلیون توی ضررم لطفاً یکی بگه میره بالا این ارز حداقل پولم برسم بخدا طلا خریده بودم کلی سود کرده بودم.من فک کردم ترامپ میاد بازار میره بالا کلی سود میکنم ولی الان نصف سرمایم رفته
خوش ب حالت ک 15 ملیون تو ضرری من 70 ملیون ضررم داداش
من تو تابستون ۱۰۰ میلیون از این نات کویین ضرر دیدم کاش نمیومدی ولی حالا که اومدی تا جایی که میتونی صبر کن نهایت تو خرداد درست میشه بازار
رفیق اگه این مبلغ برات سنگینه این جور جاها نیا. این جا اومدی اول باید به این فکر کنی کل پولم هم رفت تحملشو دارم یا نه
این بازار بالا و پایین داره پولت برمیگرده ولی زمانش بین خرداد تا ابان سال آینده .الان دیگه تمام ارزها اینجوری شدن گول کانالهای تلگرامی ک همه دلال هستن و یوتیوب اصلا نخورید اونا فقط دنبال منافع خودشونن پول میگیرن درصد میگیرن تبلیغات میکنن پیاز’داغش هم تا میتونن زیاد میکنن.نات کوین و تن کوین ارز خوبیه یه روز جبران تمام حسرت های زندگیتون میکنه چون نسبت ب بازار خیلی عقب هستش
یک میلیاردم شده حدود دویست میلیون. یک پنجم شده سرمایم.واسه ۱۵ میلیون اینقدر ناراحتی؟به ۱۵میلیون میگی سرمایه کاربر ۱۵میلیون ضرر؟