راه حل مشکل سبز نشدن kyc در پای نتورک

سلام hadi حتما دلیلی وجود داره که قسمت ۸(kyc) سبز نشده یه احتمالش اینه که تست زنده مجدد ازت خواسته و انجام ندادی
این کار رو بکن شاید جواب داد
برو داخل پروفایل پای و قسمت اپدیت پسورد یه پسورد جدید بهش بده و از برنامه خارج بشو و دوباره وارد شو قطعی نیست ولی شاید جواب بده .

من چندین مرحله سعی کردم پسورد و آپدیت کنم متاسفانه پیامک ارسال نمیشه!
موندم چکار کنم بیش از۲هزار سکه دارم ولی مرحله ۹ بعد از ۹ماه هنوز نارنجی مونده:pensive_face::pensive_face::pensive_face:

پسورد اکانت که خودت میتونی تغییر بدی
ربطی به ارسال و دریافت اس ام اس نداره

مرحله 9 دست کسی نیست فقط و فقط شانسته و باید منتظر وایسی تا بالاخره اکی بشه
اون دیگه دست تیم پای هستش

سپاسگزارم،ولی چگونه؟؟

درود آقا بابک
من هم این مشکلو دارم6-7هزار پای دارم متاسفانه کد ملی اشتباه زدم تا مرحله 8 سبز شد دو سه باری عکس خواست ولی بعد 4 ماه هنوز مرحله 9 نارنجیه
چند بار این روشو رفتم نشد
پیامک میاد اما به اون سر شماره نمیتونیم بفرستیم
24 تا زیر مجموعه هم دارم که اکثرا غیر فعالن و میخوان حسابشونو ریکاوری کنن اما با شماره ایران نمیشه

چرا دارد!وقتی که اپدیت را می زنیم ابتدا نام کشور بعد شماره تلفن را میخواد بعد از آن میگه باید تایید بشی با ارسال کد بعد …

یه راهنمایی برای کساییکه درحال بازیابی اکانت پای هستن
اینکه وقتی رمز فراموش شده با شماره تلفن میخوای بازیابی کنی شمارو به برنامه massage میبره که بطور خودکار شماره تلفن کشور آمریکا یا کشورای دیگه ثبت شده وجود داره با یه کد که باید شما فقط فرستنده باشید
کاری که لاید انجام بدین اینه که بصورت دستی شماره مقصد رو بزنید و علایم- و ـ رو از شماره حذف کنید و کد رو ارسال کنید
پای های شما برمیگردن
امیدوارم راه حل مشکلتون همین باشه
موفق باشید