درس های تلخ بازار و توصیه های هولدری

سلام دوست گرامی

روی صحبتم با دوستانی هست که در این بازار ضرر های سنگین و خسارت مالی زیادی رو تحمل کردند و تجربیات با ارزشی بدست آوردند
و
دوستان تازه وارد اگر عاقل باشند می توانند از این تجربه های میلیاردی رایگان استفاده کنند .

بنده و چندین تن از دوستانم که حداقل از سال ۲۰۲۰ در این بازار فعال هستند کاملا حرف شما و تجربه شمارو درک می کنیم و می فهمیم و از صمیم قلب متاسفیم

ترید ساخته شده برای کسب سود و درامد ، ولی نه برای ما کاربرها ، بلکه کسب سود برای صرافی ها و بانک ها
در ترید خیلی راحت پول تریدر به قانون لیکویید یا استاپ لاس و … خورده میشه ، بدون هیچ فرصتی برای پیگیری و شکایت و …

اگر کسی در این بازار سود کلانی برده که تونسته باهاش ملک و ماشین و … بخره ، فقط و فقط ، تاکید و تکرار می کنم فقط و فقط هولدرهای این بازار بودند ، اون هم نه هولد روی الت کوین ها و میم کوین ها بلکه فقط و فقط بر روی BTC و بعد با اختلاف , BNB , ETH و تمام . نقطه پایان .

مثال ساده :
BTC
از سال ۲۰۱۰ تا به امروز
150.000.000% رشد داشته
یعنی نه نیاز بوده نوسان گرفته بشه تریدر باشیم و تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و امواج الیوت و واگرایی و فیبوناچی و ال بروکس و … بلد باشیم و کلی کتاب و آموزش ببینیم و نه کار خاصی انجام بدیم
فقط اگر از سال ۲۰۱۰ هولدر بیت کوین بوده باشی
سرمایه اولیه شما ۱.۵۰۰.۰۰۰ ، یک میلیون پانصدهزار برابر شده بود و تمام .

بله دوست گرامی الت کوین ها با نوسان نجومی هستند تا ما کاربران رو فریب دهند
فیوچرز با اهرم های ۱۰ و ۵۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ ایکس هستند تا ما کاربران رو فریب بدهند و سرمایه مارو بدزدند

،
این بازار برای ورود سرمایه ای با تاریخ انقضا مناسب نیست
سرمایه ای که وارد این بازار می شود باید بدون تاریخ و زمان خروج در نظر گرفته شود
این بازار پولدارها و هولدرهای بیت کوین را پولدارتر می کند و تمام .

متاسفانه طمع نمی گذارد که واقعیت رو ببینیم و درک کنیم و همچنان به تکرار اشتباه ادامه خواهیم داد .

سلامت و پرسود باشید .

حرف شما صحیح ولی بیت کوین در حد ملک یه کم شاید بالاتر سود میده به ریسکش نمی ارزه،یه وقتی خرید زمین و ملک خوب چند برابر بیت سود میده ،شما 2010رو در نظر نگیر اون زمان کی بیت خریده هیچکی،2020به بعد ارز زیاد شد و مردم سمتش رفتن از اون موقع هم حساب کنی ملک گزینه بهتری بوده بازم هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست حتی توسط دولتمردان،اگه من خودم میدونستم قراره طلا اینقدر رشد کنه طلا می‌گرفتم پارسال و با خیال راحت سود و اصل سرمایه فیزیکی خودم رو میدیدم ولی الان هوا خریدم تا الان هم هفتاد درصد سرمایه ام رفته هر چی کف زد خریدم دیگه کف داره سوراخ میشه چی بخرم باد هواست

عالی عالی عالی ورود و خروج نباید مهم باشه