تحلیل ریپل و توصیه های معاملاتی

جانا، کاربر تازه واردیکه بهم اتهام 3 کاربره بودن زدی، 2 تا سطح برای برگشت به روند افزایشی دادم، یکی نزدیک 0.735 ، یکی 0.64 اونم برای این چند روزه است، روند کلی چندماه افزایشی است. و هدف اصلی سقف خودم را چند بار 4.5 دلار اعلام کردم، که از 3 تا 4.5 دلار چند پله تخلیه میکنم. چند درصدی هم برای نوسانگیری روزانه گذاشتم.
اگر Holder زیر 0.9 دلار هستی که هیچ، و پایینتر هم میتونی سونیک اضافه کنید تا در سود.
اما اگر فیوچرز و کوتاه مدت معامله میکنید، خودتان تحلیل کنید.
حالا اگر در این 3 هفته هدفهای کف را زد، چه میکنید، برنامه دارید برای آن. میخواهی مانند آدم شناور در دریا به وری شد بازار ببرتت.
اینها احتمال است تا برنامه و تدبیر برای آن داشت.
فحاشی را به دل نمی گیرم و تشویش اذهان با افکار میکنی بد است، بدان با بیتکوین قیمت 3200 دلاری وارد بازار شدم(سال 1397) و اتریوم 80 دلاری هم داشتم و بهم کمک کرد زندگیم به فلاکت نرسه.
اینجا هم روند را مینویسم. و چند نقطه از نمودار که احتمال زیاد دارد بیرون میکشم. اتهام از فحش برام ناگوارتر است. اگر با ‌App وارد میشوی روی نام کاربری بزن و نوشته های پیشینم را مرور کن.
قدیمی ترها یادشونه مینوشتم چند روز مانده به مهاجرت به سونیک بیشترش را خارج میکنم چون ریزش میکند.
گاه به خودم میگم ولکن افکار و نتیجه گیریت را برای خودت نگه دار، ولکن زکات یادگیریت پس نده، ولی اون وجدان درد نمیگذاره.
ناظر جان گرامی، اینبار تایید بزن چون از اتهام چند کاربره نوشتن بیزارم. چند ده ساعت تحلیل از کسی نبود در روزهای پیش، صدای چند نفر در اومده بود.

شما به دل نگیر
آدم بیخود اینجا زیاده
اگه حتی یه نفر هم با تحلیل درست شما، تصمیم درست بگیره برا شما کافیه
اینجا تریبون آزاد

توجه نکن جناب موحد. اتفاقا خیلی از ماها از اینکه هردو جوانب و احتمال صعود یا ریزش رو درمیون میذارید و مخصوصا بابت تحلیل و اطلاعات محکمه شما، خیلی ممنون و سپاسگزاریم. به شخصه صمیمانه از شما تشکر میکنم.
اگر راهنمایی شما نبود با ضرر خارج میشدم.
اون چند نفری که بد میگن. قطعا از تحلیل های درست شما میسوزن و میخان شما نباشید تا ی عده ای مثل من با ضرر خارج شن

با سلام از زمان هاوینگ لایت کوین شما رو میشناسم ، قبل از هاوینگ ، لایت کوین رو هولد کردم قیمت نسبتا بالا رفت تا یکی دو روز مانده به هاوینگ که لایت نزولی شد و تا چند ماه بعد از آن بیش از صد درصد نزول داشت به پنجاه دلار هم رسید و من نفروختم همچنان هم دارمشون ، با خودم عهد کردم تا قبل از سقفش که حدود چهارصد دلاره نفروشم. خدا رو شکر الان جزو ارزهای خوبمه که خیلی بهش امید دارم.
خواستم بگم اگه یادت باشه اون زمان هم هجمه زیاد داشتی ، یکی به نام امیرحسین دائم در حال لج بازی و ساز ناموافق بود.
روی سخنم با دوستان پیج سونیک هست دوستمون علیرضا موحد ، شخصیه که در دهه چهل یا پنجاه از عمرش هست ، پخته و با تجربه حرف میزنه ، درصد بالایی از مطالبی که اینجا عنوان میکنه دقیقه و کمک حال بقیه دوستانه . پس به جای ایراد و هجمه استفاده کنید.
آها یادم رفت اینو بگم ، یکی از مهمترین دلیلی که هولدر فانتوم شدم و بعد بهش اضافه کردم و الان حدود پانزده هزار تا دارم همین آقای موحد عزیز بود که نظرشون در مورد فانتوم و آپدیت به سونیک بسیار مثبت بود. خدا رو شکر الان که بیشتر سبدم در ضرر قرار گرفته سونیک نجات بخش و امیدوار کننده ظاهر شد. و در کل به لطف سونیک فعلا در سود هستم.
ادمین عزیزم تایید کن ، تکلیف دوستان معلوم شه.

کسی که عالم باشه در پی اثبات علمش به مردم نیست .تمام تحلیل های شمارو دیدم جز خامی در تحلیل چیزی ندیدم کسی که هنوز از اندیکاتور برای گرفتن سیگنال استفاده می کنه یعنی هنوز درکی از وجودیت زنده کندل ها نداره ما در علم تکنیکال پیشبینی نداریم که شما داری برای کف پایین تر وعده میدی ما فقط سناریو می تونیم بنویسم برای هر واکنشی از بازار آماده باشیم .تحلیل میزاری بزار ولی ادعای علم نکن در سکوت باش درسته تحلیل نمیزارم چون کسی که خریده و تا این مرحله اومده حتما مدیریتش هم بلده و به من ربطی نداره در مدیریت سرمایش دخالت کنم ولی برای جنبه روانی بازار من تمام کامنت هارو می خونم هیچی هم نمی گم ولی بعضی کامنت هارو لجم می گیره پاسختون رو میدم

درود برشما اقای موحد
شما قبلا ثابت شده هستید

سلام ای کاش ایدی خودتونو میذاشتید که از علمتون استفاده کنیم

سلام اقای موحد ( استاد) شما بدل نگیرید . این اشخاص محترم شما رو نمیشناسن . البته تقصیری ندارن . چون خیلی وقت بود شما و اقا مسلم و اقای روحی کم پیام و تحلیل میکردین . به هر حال من شخصاا از شما و این افراد که وقت میزارید ممنون هستم . و راستش فقط منتطره پیامای شما چند نفر هستم . بازم ممنون :folded_hands:t3:

سلام:
شما آدم مؤدب وباشخصیتی هستید.
یه مدت به منو شما گیر دادند که یه اکانتیم.
یه مدت به آتنا گیر دادند، که دمش گرم تو 90 سنت فروخت و روی خیلیارو کم کرد.
اونائیکه تو این صفحه دنده می‌دادند.امروز سه دلارو…‌ میکشه بالا،فردا یک و…دلارو میبینه، کجان؟
اسم نمیآرم خانم و آقای !!!
آقای موحد این افراد کونشون گوهیه.
وقتی آتنا فروخت، دیدم بازار وضعش خرابه،غیر مستقیم گفتم دوستان من فروش زدم.
کو. گوش شنوا.
من همیشه گفتم وقت برای خرید زیاده. طمع نکنید،بفروشید،بازم میخرید.
موحد جان ارادتمندشماهستم. اخبار به روز شما و تحلیل‌های شما عالیه.
:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

مهندس ادمین لطفاً ثبتش کن.سپاس.

علیرضا جون هر کسی بهت توهین کنه خودم حالشو خراب میکنم،الکی اسممو اعصاب خورد کن نگذاشتم که. خراب ادبتم رفیق.:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلطان ادب، با شخصیت، به منم تهمت چند اکانتی زدند، این افراد کلاً ذات کثیفی دارند.

:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

درکم میکنی بزرگوار وقتی با دلسوزی تحلیل و متنی مینویسی به پکیج فروش چند اکانت و … متهم میکنن :disappointed_face: