به احتمال زیاد ۹۰ برگشت داریم مثل دفعات قبل هرچند احتمال ریزش بیشتر هم وجود داره هیچی دیگه تو این بازار قابل فهمیدن نیست من معتقدم این درجا زدن روی ۹۰ تا ۹۹خیلی خسته کننده شده این بازار نیاز به یه فرصت ورود مجدد داره دقیقا نزدیک به ۳ ماه هست وضع همینه و کلا خیلی از ارزها به غیر از بیت کوین به کف قیمت ۳ یا ۴ سال قبلشون برگشتن برگشت مجدد آلت کوینا نیاز به یه فرصت ورود خیلی خوب داره که همه بتونن استفاده کنن بنظرم روند صعودی بزودی شروع میشه ضرر زیاد نکنید خیلی مراقب سرمایه هاتون باشید من خودم یه متضررم که هنوزم نتونستم بخش زیادی از سرمایه ای که قبلا از دست دادم رو برگردونم امیدوارم یه روز همه یه سود فوق العاده برسیم و من خودم بعد این دوسال با سود مناسب کاملا از این بازار خارج میشم چون افکارم همیشه در این مدت درگیر مارکت کریپتو بوده هیچی ارزش لحظه ای آرامش رو نداره …البته اگر هولد میکنید و سرمایه دارید که بهش هیچ نیازی ندارید،، رو یه ارز خوب سرمایه گذاری کنید و بذارید کنار بعد یکی دوسال یه سری بزنید شاید سودی خوبی کردید شب خوش
داداش سعی کن اگاهیتو ببری بالا که متضرر نشی،من ام یه زمانی تو ضرر بودم ،سعی کردم اصولش رو یاد بگیرم که حتی وقتی تو ضرر هم هستم برای من منفعته،سعی کن دیدت رو بلند مدت کنی منظورم خرید اسپات هست و هر وقت که ریخت تو بخری و میانگین کم کنی بعد از یه مدتی میبینی که چقدر تو اشتباه بودی و صبر هم بعدش کار خودشو میکنی ،فقط با این دید بلند مدتی میتونی موفق باشی،بعدشم با ابن روند سعی کن سرمایتو هدفمند بیاری بالا و خواهی دید که اصولش هم همینه فقط یه توصیه بود موفق باشی