فرصت خرید تو قیمت ۶۴ تومن ساعت ۳:۴۰ دقیقه کلا لیکویید کرد خیلی ها رو رباط نهنگ و خودش خرید
حالا هدف 1دلاری 5 تا 9 صبح شد تومن… خداوندا … شگفتا… اوف پله اول اصلاح روزانه، 0.75 تا 0.73، اگر برنگردد پله بعدی بین 0.64 تا 0.66 است. اگر فیبوناچی روزانه و امواج الیوت بلد بودی چه سودها میکردی.
تو مو بینی ، ما پیچش مو.
سلام، گرامی جان نکن، یک عده را شیفته و زیان زده کردی، هیجان الکی چند کلمه ای نده. دستکم توصیه برای حد زیان هم بگذار، یا حمایت و مقاومت را بنویس، نه تشویق به عکس روند، معامله کردن. از سر دوستی نوشتم.
اینقدر الگوریتم و اندیکاتور جلوم رژه رفته اند به خصوص در کندلهای روزانه، حالا اونیکه با نوشتت چند 10 درصد زیان کرده ، را چکار میکنی، اگه صبر نداشته باشه با زیان خارج شده باشد چی؟. البته روزهای بعد از اشباع فروش روزانه روند برمیگرده، 0.99 دلار به بالا شکسته میشود، ولی صبر میخواهد.
البته دوستان توجه کنید سابقه پیامهای هر کس را در App با زدن روی اسمش بخوانید.
سلامت و سربلند و پیروز باشید
بارم ایمان نیاوردین گفتم تو ۶۴ تومن خرید بزنید درست تا ۶۴ تومن ریخت بعد نوشتن کامنت من میگم از طرف خدا براتون نوشتم که دلهای بندهای خوبشو شاد کنه برو نمودار نگاه کن بعد نوشتن کامنتم چند ساعت بعدش درست تا ۶۴ تومن ریزش کرد بعد اوج گرفت من وقتی حرف میگم گوش کنی سودشو میبری حالا مونده چقدر سیو سود کنی تو چه قیمت ببندی معامله رو ادمین جانم لطفا ثبت کن تا بعضی ها ببینن:folded_hands: اگه ۱۰۰ نفر لایک بزنن درست قیمت فروششو میگم
سلام شما تحليل و قيمت گذاريتون بينظير
مشكل ادمين اينه كه دوست نداره كسي درست تارگت ميزنه تاييد بده
اگر بنويسيم چجورى تبديل كنيم تاييد ميكنه ادمين😂
خواهش میکنم اگه ۱۰۰۰ تا لایک بخوره بدون دیس لایک میگم کجا خروج بزنید
مثل اینکه یچیزایی حالیته حالا یا شانسکی میپرونی یا از جایی کپی میکنی
مگه نگفتی تا یکونیم دلار مستقیم میره