الان وقت تکمیل کردن خریده
دوج یک دلار را میبیند
من که کاردانو را فروختم
دوج خریدم
هر چه باداباد…
بازم دوج 1 دلاری . چه رویاهای شیرینی . چه توهماتی . هیچ اصولی بلد نیستین آخه . چرا باید دوج بشه 1 دلار؟ نه پشتوانه داره نه توکن سوزی داره . ایلان ماسک خودش بارها گفته که اصلا هیچ دوجی نداره شماها هی توهم بزنین که الان توییت میزنه . هزار بار توییت زده ولی دیدید که دوج از جاش تکون هم نخورده . اگر دوج بشه 1 دلار باید بیت کوین از بین بره اتریوم از بین بره تا همه سرمایه این قمارخونه وارد دوج بشه . این امکان پذیره؟ نه خیر . بابا کم توهم بزنین دیگه . 5 سال پیش دوج 70 سنت بود . هولدرهاش همین الانم توی ضررن . به فرض محال که برسه به 70 سنت منتظر فرصتن که اونجا خالی کنن همشون و باز سقوط کنه به 30 سنت . دوج 1 دلاری یه توهمه . این بار هزارم . ارزی که به قصد شوخی و خنده ساخته شده خود سازنده ش هزار بار گفته که ما دوج رو برای شوخی ساختیم این ارز نیست . و از طرفی هی سکه اضافه میکنه هیچ رشدی نمیکنه . حالا هی دیسلایک کنین بازم . 5 ساله کارتون همین دیسلایک کردنه . اگر منطقی بودین و تعصب رو گذاشته بودین کنار تا خرخره توی ضرر نبودین .
فقط دوج نزولی نیست کل بازار نزولی شده مغز پشکل
تو بازار کریپتو هیچ غیر ممکنی وجود نداره شیبای ۶ سال پیش که همه مسخره میکردن و میگفتن توهم زدین ۴ تا صفر کم کرد اون موقه امسال شما همین حرفا رو میزدن پس انقدر نزن تو ذوق کسی اون با هزارتا امید این ارز خریده
زمانی که تو شروع کردی دوج ۱۵۰۰ بود الان تو بدترین حالت ۱۵ برابر شده پس برو پی بازیت بچه.
سلام چرا پس زودتر اینو ننوشتی ؟
الان که تا خرخره تو ضرر هستیم
من خودم تو 31 هزار تومان خرید زدم و الان بنظرت چی میشه؟میرسه به قیمت خریدم
من سوالم اینه شما که نداری چرا اینجا نامه نوشتی؟؟؟
اصلا شوخیه یا هر چیزی
زمانی که اینجا میذاری برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری
یا بیکاری یا مریض از این دوتا حالت خارج نیست
در ضمن کلا این بازار اگر قرار بود براساس سکه و این داستان های که گفتی پیش بره یه عالمه ارز هست که تعداد زیادی سکه دارند اما رشد فضایی کردند و این داستانی که شما میگی هم پیش نیومده
اشکال ندارد فقط تو ببند دره …
ما میخواهیم ضرر کنیم به تو چه. چقدر تو منفی بافی. مریضی.