وضع همه ارزها مثل همه… اگه هر ارزی میخریدیم وضعش الان قرمز بود؛ بحث تعصب نیست بحث یکدستی بازاره ریزشیه…؛ پس فعلا جای هیچ نگرانی نیست مگه اینکه کل بازار رمز ارز بخواهد نیست و نابود شه… در این صورت همه متضرر میشن…؛ هیچ کس تاکید میکنم هیچ کس پیش بینی نکرده نبود که قراره کل بازار این شکلی سقوط کنه؛ بعضی از این دوستان جو میدن میگن گفتم فلان و بهمان و غیره میشه…؛
مطمئن باشین وضع غالب نهنگ های بازار هم مثل ما هستش…؛
عزیزان احتیاط کنید من شخصا اگه یه روز بخوام از این بازار خارج بشم به هیچ وجه با چنین ضررهایی خارج نمیشم.
درود. از ماه پیش آقای تحلیلگر این روز رو اعلام کرده بود. وبعدش حدود بیست اسفند رو برای اوج گرفتن و سود آوری.
تا الان که حرفش درسته. پس تا بیست اسفند هم صبر کنیم.
پیش بینی شده بود، اما کو گوش شنوا!!! بی علمی و تعصب خودتون رو پای چیز دیگه نذارید، ریزش بازار، الالخصوص ریزش ریپل دقیقا از سقف قیمتیش کاملا قابل پیشبینی بود و بارها توسط چندین تحلیل گر ریز و درشت هم در کانال های مختلف و هم در اینجا اعلام شد، اما توهم فروشی چشم اکثریت مردم رو روی واقعیت میبنده
برادر من اولا کل بازار رو ببین بعد بگو فقط ریپل نابود شده؛ کل بازار ریزش کرده…؛ اگه نظر شما رو بپذیریم یعنی باید بگیم چون ریپل ریزش کرده کل بازار ریزش کرده نه!!!؛ خب نه دیگه…؛
دوما این بازار مگه بر اساس علم حرکت میکنه؛ بنده خدا علم یک مبانی داره که سوار بر اونه ولی بنیان اصلی اینجا در وهله اول توسط ابرقدرتهای تو این بازار و بعد نهنگ ها تعیین میشه؛
همین الان اگه ترامپ بگه ریپل پشت وانه اصلی دلاره آمریکا میشه، یه پامپ وحشتناک اتفاق میفته… خب کجای این نوع پامپ ها مبنای علمی داره که ما بیسواد و شما باسواد هستین!!! من بعید میدونم که شما و امثال شما فرق تفسیر و تحلیل و تبیین رو بدونید اونوقت از آقای تحلیلگر صحبت میکنید…؛ کدوم تحلیلگر!!!
خواهشا قبل از کامنت گذاشتن یه چند دیقه فکر کنین؛ فکر کردن که مالیات نداره…؛ متاسفانه یه سری زیاد کامنت ها تو اینجا قالب احوالپرسی چه خبر چه خبر داره…
سلام ریپل تا چقدر میریزه؟؟ برای خرید مجدد