فرار از بازار ارز

سلام دوستان
متاسفانه این کوینهای تلگرامی پای بعضیا را به کریپتو کارنسی باز کرد که طرف اگه ازش بپرسی نمودار تتر چطوری حرکت میکنه نمیتونه جواب بده
بعد میاد اینجا مینویسه فلان و بمان و این ارز انقدر سکه داره و …
اون یکی واس تفریح میاد میگه میشه هفت سنت این بار چندمشه
حالا بعضیا که نمیدونند این واس سرگرمی این هفت سنت را میگه میان از ترس میفروشن
افسوس و صد افسوس بر این فرهنگ که صد سال زمان نیازه تا درست بشیم
ما میایم اینجا واس رضای خدا چهارتا سیگنال بهتون میدیم که ضرر نکنید ولی چی بگم …
دوستان نترسید طبق تحلیل داریم پیش میریم
ما از محدوده های 2.40 الی 2.55 مجدد برمیگردیم بالا و فرصت خروج میده
قیمت بیت کوین هم یکماه پیش هشدارش را بهتون دادم که FVJ 88 هزار دلار باید پر کنه و سفارش زیاد ا‌ونجا هست که امروز رخ داد
از سه ماه پیش هرچی بهتون گفتم به واقعیت پیوست امیدوارم که استفاده کرده باشید
من‌ وقت کنم یک تحلیل کامل براتون میذارم
الت کوینها هم که همگی شبیه هم ریزش داشتن بخاطر ریزش دامیننس بیت کوین و خود بیت کوین هست که فقط یک جواب داره
ا‌ونم خروج کلی پول از بازار رمز ارهاس
خلاصه کلام بازی بزرگان مارکت

هولدرها کاری به ریزش نداشته باشن و تو ضرر نفروشن سویی اینده عالی ‌ و درخشانی داره

موفق و پیروز باشید
ارادمتند شما Ninja

از اونجایی که گفتید بالاخره فرصت خروج داده خارج بشیم یا نگه داریم آینده خوبی داره؟

آخرش خروج بزنیم یا نگه داریم؟

همیشه عالی واقعا دمت گرم یدونه آدم موفق باشه اونم توعیییی واقعا دمت گرم

دوست عزیز اگر شما هولدر هستی و برای بلند مدت سرمایه گزاری کردی کاری به ریزشها نداشته باش
اگر نوسان گیر هستی الان تو ضرر نفروش صبر کن مجدد برمیگرده تو محدودهای 3 دلار اونجا خارج شو
یک ساعت دیگه برنمیگردها زمان میخواد
در کل من پیشنهاد خرید و فروش نمیدم تصمیم با خودتون

الان بگه خروج بزن خروج میزنی واقعا اگه با حرف این اون خرید فروش میکنی جز ضرر هیچی نصیبت نمیشه شک نکن

سلام علیکم بی نهایت ممنونم اجر کارت رو ازخدا بگیری من از پارسال تاحالا کلی ضرر دادم آخرین باری که سویی خریدم 5/3 $ تا حالا هم كلي توضررم تحليل وحرفهاي شما قوت قلبه برامون بازهم ممنون از محبت وبزرگواری شما

خدا خیرت بده نینجا شما مرد بی نظیری هستی میشه در مورد ارز wif یه تحلیل بزاری ممنون :rose:

حلالت باشه ،سمپاشا برات مهم نباشه تو با دعای خیر خیلیا به نتیجت میرسی داداش