درخواست بخشش و هشدار در مورد بازار

مردم من رو ببخشید بخاطر اینکه تشویق میکردم خرید کنید و هولد کنید توروخدا من رو ببخشید حلالم کنید
من بی سواد بودم و احمق بودم
من رو ببخشید مردم من رو ببخشید
همه چیزم رفت من رو ببخشید
من رو ببخشید مردم خواهش میکنم
برید از این بازار اینجا دزد خونه هستش
مردم مردم مردم

می بخشیمت باباجون! تو خودت ، خودت رو ببخش ما مشکلی نداریم

الان این که میگی مردم بفروشید برید هم اشتباهه چون خیلیا تو ضرر میفروشن.شاید باز رفت بالا باز باید بیای برای معذرت خواهی.

نگران نباش عزیز، مطمئن باش کسی با حرف تو و یا حرف من خرید نکرده.
گیرم خرید کرده تا اوایل اردیبهشت با 100 درصد سود خارج میشه، نگران نباش.
از اینجا به‌بعد قدرت نمایی سولانا رو تماشا کن و لذت ببر

می بخشمت چه قدر ضرر کردی؟

من تا تونستم از ۱۳ دلار تا ۲۵ دلار خریدم.
پارسال همین موقع ها پول خرید و سود خوبی رو ۱۸۰ دلار ازش گرفتم. ۱۵ واحد هم ازش دارم.
میخوام بگم این بازار اگه استرس از بازار جا موندن و صبر به قیمت خریدن نداشته باشی. باختی.

ریپل قیمت کف نهایت 2 دلار و سولانا هم 130 ..این قیمتها درصورتی هست که بیت کوین به 83 برسه بازم من خودم خیلی تو ضرر هستم و صد میلیون ضرر کردم امیدوارم که قیمتها برگرده و حداقل مردم به پول خودشون برسن

نمونه بارز یه آدم روانی
چون معلومه این معذرت خواهی ها برای تمسخر و حرص درآوردنه بیشتر، نه قلبا،،،،
خدا شفات بده

اخه تو هنوز دهنت بو‌شیر میده

اون ۱۳ میلیلرد تومن و خدمت کارا و لامبورگینی و کاخ چیشد پس میگفتی برام مهم نیست ضرر کنم و حساب این چیزاش رو کردم توی سودم تو برو

خ 7ک.و6سه فردا باز بازار ده درصد میره بالا میری تو فاز تحلیل کردن بیا چهارتا کامنت بخون نیاز نیس هربار به انگشتات زحمت بدی چرتو پرت تایپ کنی الانم الکی فاز ننه من غر یبم نگیر به خودت

خ 7ک.و6سه فردا باز بازار ده درصد میره بالا میری تو فاز تحلیل کردن بیا چهارتا کامنت بخون نیاز نیس هربار به انگشتات زحمت بدی چرتو پرت تایپ کنی الانم الکی فاز ننه من غر یبم نگیر به خودت بسیک بیرون ا این صفحه انگار کمبود توجه لایکو کامنت داری برو اینستایی چیزی مغز ملتو سرویس کردی بخرید بخرید نخرید نخرید فک کردی با تشویقت به خرید مثلا بازار بالا میره یا بلعکس؟!