هشداری به دارندگان ارزهای دیجیتال

خانمها و آقایان که روی ارز پای تعصب دارید که شما رو از فقر و بدبختی نجات بده ولی متاسفانه اکثرا بی سوادید مگر نمیگفتید اجماع جهانی شده قیمت پای… اگر شما توانستید در طول تاریخ بشریت یک کالا یا شی با ارزش معرفی کنید که با اجماع جهانی قیمت گذاری شده باشه من رژ لب میزنم اگر نتونستید برید مکتب خونه درس بخونید تا نیکلاس سرتون کلاه نذاره

نخریدیم و هزینه خاصی هم نکردیم پس تحت هر شرایطی سر ما کلاه نرفته بهتره از روژلب خوراکی استفاده کنی چون باید تا آخر عمرت استفاده کنی.

نفت برا لب پایینت
خودرو هم برا لب بالایی
شرکتای کشتی رانی هم برا میانی

اولا ادعای سوادت نشه که اگه شد هیچی.
دوما این ابتدای راهه مثل هر ارز دیگه ای.
سوماوقتی ندیدی تهاتر میشه پس سکوت
چهارما اونی که گفتی نگه دار؛ حرف زدی.

عقل کل قیمت پای بر اساس اجماع جهانی یعنی عرضه و تقاضا مشخص خواهد شد. که اونم خیلی وقت پیش توافق شده فقط هنوز به طور رسمی اعلام نکردن احتمالا ۱۴ مارس روز پای اعلام بشه

از همین حالا رژلبتو بزن بیا پیش خودم واست بزنم حتی عروستم میکنم

نه رژلب برو شرت ننت اجیت پا کن

آخه جیگر بیکاری با بچه های pi سرو کله میزنی اینجا پولی برای این پرداخت نشده هرکس به اندازه وقتی که گذاشته و ماین کرده سود میبره ودر ثآنی بیت کوین مگه سال ۹۰چند بود فوقش 3هزار تک تومنی الان شده 9ملیارد مگه این از اون چیش کمتره همه هم طرفدارشن شاید بالا رفتن زمان ببره اما می‌ره این بازار صبر میخواد اونم صبر حاج یعقوب

عزیزم الان مثلا بنز یه ماشین تولید میکنه ۱۰۰۰۰۰ دلار
رولزرویس همون ماشین رو میزنه با ۸۰۰۰۰۰ دلار
این تفاوت قیمت رو مثال زدم که از اعماقت متوجه بشی
کی ارزش گزاری کرده؟ کی پذیرفته و پول میده

پراید رو میگن ۱۰ میلیون می ارزه ولی سایپا ۳۰۰ میلیون بهت میفروشه
این ارزش گزاری رو کی انجام داد
کی پذیرفت و خرید ؟

رژ لب زدی یه سر به من بزن :heart_eyes:

آنچنان نیکلاس به وسط لبهات گذاشته که بعد نه ماه جواب میگیری

برگرد مدرسه کلاس سوم… اگه عرضه و تقاضا قیمت رو مشخص میکنه میتونه قیمتش از 1 دلار تا 1000000 دلار متغییر باشه پس اجماع چه معنی میده خخخخخ برگرد

در مقابل شماها که نیکلاس قلقلیس کلاه میذاره سرتون با دروغ های خنده‌دار باید ادعای سواد کرد خخخخ