ابهام در مورد قیمت های صرافی ها

دوستان یه سوال…یه نفر توی کامنت های یه کلیپی تو یوتیوب گفت گفتن قیمت هایی که الان تو صرافی ها اعلام شده فیکن! یعنی مثلا قیمتش خیلی بیشتر از الان میشه…حالا من یه سوال دارم تکلیف ما که از صرافی خریدیم چیه؟ یعنی ممکنه قیمتو بالا ببرن خیلی زیاد ولی مثلا ۱۰۰ تا دونه از پای رو یک توکن در نظر بگیرن ؟؟؟؟

نه اصلا قیمت خرید تکان نمیخوره و با رشد قیمت سود میکنی.
از یه جا میگم قیمت رشد می‌کنه مارکت کپ ۱۰.۳ میلیارد هست و داخل کوین مارکت کپ هم زده مارکت کپ فریز شده ۱۵۸ میلیارد
من اینجا گیج شدم که اگه ۱۵۸ میلیارد فریز شده چیه؟ و اگه این ۱۵۸ میلیارد فریز شده رو ملاک قرار بدیم قیمت هر عدد پای میشه ۲۴ دلار اونم فقط داخل همین ۱۹ صرافی که لانچ شده - حالا بماند که بایننس و صرافی های دیگه اگه لیست شده قیمت چقد شه

البته من فقط کنجکاوم شایدم همچین مسأله ای نباشه

حالا اگه کسی می‌دونه توضیح بده ممنون میشم

قیمت فیک فقط در صرافی هایی که kyb ندارند هست و صرافی هایی که مورد تایید پای نتورک هستند قیمتها واقعی هستند

دقیقا نظر منم همینه. تازه اگه روی ۱۵۸ فریز شده دقت کنی هر ساعت افزایش پیدا میکنه ولی قیمت پای ثابت! این ینی خبرایی هست🫠

دوست عزیز اون مارکت کپ ۱۵۸ میلیاردی که گفتی، فریز شده نیست!! مارکت کپ کل سکه های توزیع شده هست! بعبارتی اگه کل ۱۰۰ میلیارد سکه پای الان در دسترس بود مارکت کپ میشد ۱۵۸ میلیارد!!!
و چون حدود ۶/۵ میلیارد سکه ماین شده پس مارکت کپ الانش هست ۱۰ میلیارد!!

ضمنا رتبه ۱۰ بازار رو با همین ۶/۵ میلیارد سکه کیب کرده و روز به ر‌وز با افزایش سکه توزیع شده، رتبه‌اش کمتر خواهد شد و برای اینکه رتبه‌اش افت نکنه، قیمتش افت میکنه!!!

عالیه ممنونم
توی این بازار یه چیز دیگه یاد گرفتم

رتبه ۱۰ بازار روکجا نوشته کسب کرده؟