حذف elon از poloniex

اون فضولی هم میاد میگ من سنم زیر ۱۸ و اسکرین بدم و از این داستانا… من حوصله بحث با تویه بچه رو ندارم و من خودم ۵۰۰ هزارتا دارم و ب این زودی ها هم فروشنده نیستم.کسی مث من آخر و نتیجه کارش رو نشون بقیه میده.در وسط این راه هم با کسایی مث تو ک میگی اسکرین بده اصلا بحث نمیکنم چون ارزششو نداری اصلا.زمانش ک برسه میام و سلامت میکنم.بدرود دوستان… کاپیتان بلک:heart::heart::heart::raised_back_of_hand::heart::heart::heart::rose:

داداش به نظرت تا چند میره من میگم به زودی یک دلار میزنه …

ببین این مردم ساده لوح بس ک فکرشون خرابه خب میخام ی چی بگم بهتون ک از خرید همه شما هیچ اتفاقی نمی افته.چرا این رو نمیفهمی.با صد ملیون های شما هیچی نمیشه ک بخاید فکر کنید من دارم تشویق میکنم ب خرید یا هر چی دیگ.روزی ک بره بالا خاهند فهمید. بنظر من ۴۰ تا ۵۰ فعلا بیشتر نره.البت شایدم رفت اینا همش احتمالاته ولی از رشدش خاطرجمم و نگا ب ارزهای دیگ میکنم نسبت ب خیلی ها خیلی بهتره.بلک

دیگه با این حرفا بهمون ثابت شد،۵۰۰تا هم نداری،وگرنه از این ارز ،اسکرین می‌گرفتی ،فقط داری بهونه میاری،دوستان خودشون میدونن،امثال تو،آدم علاف و بیمار،توی همه صفحه ها هست،فقط مردم رو،بدبخت میکنین ،فکر میکنم ،گلی،سیگاری…،میزنی،بعد میای اینجا پیامهای چرت وپرت میزاری،خدا شفات بده ،کاپیتان سیاه…