روی ۰۰۱۵ گفتم که باید حمایت روانی ۰۰۱۰ رو بشکونه تمام سفارشات اُردر ها رو جارو کنه و یه صفر اضافه کنه از ۰۰۰۹ همینجوری که گفتم موج صعودیش شروع میشه هیچ کاری هم به بیتکوین دامیننس ندارع دیگه راه خودشو جدا میکنه تا حوالی ۰۰۸ یا ۰۱۱ باید حرکت کنه و بازم بنظرم برمیگرده کف قبلی رو تاچ میکنه تا الان ک تو ریزش درست گفتم صعودشم انشالا درست باشه
یاعلی
فعلا که ورود پول آنچنانی نداشته کندل امروز که بسته شد ببینیم فردا روند به چه صورته معلومه باسواد بازاری باید دید چی پیش میاد همه امیدواریم همینطور که میگی باشه
اون دوستمون کاسمش پیر ارز دیجیتال هست چند تا نظر پایین تر گفتم یه صفر اضافه میکنه سیل اخبار از عدد ۰۰۰۹ میاد
نوشته تو هیچی بارت نیست با قاطعیت میگی
چون باید اینجوری باشه نه این ارز هر ارزی چون همه سفارشات رو حمایت روانی هست
دوستان در کل اومدیم به هم کمک کنیم نه دشمنی کنیم …
ممنون انشالا
حتی خود بازی هم پلی میکنی نوید به زودی آمدن meme battle میده تو این هفته میلادی استارتش میکنن خود leon kori گفت این هفته
لعنتی تیم خیلی قوی داره ولی تمام اخباراش رو گذاشتن برا کف
Meme battle
لانچ روی base میتونه واقعا یه پامپ عجیب غریبی میتونه همین نجات بده این توکن رو
ایردراپ جدید میخوام بدن بشه زیرمجموعه pixelverse
و …
خداخیرت بده داداش کارت درسته واقعا همونی ک گفتی شد.
ایشالله پامپشم درست گفته باشی مث همین پایین اومدنش. خیرببینی داداش:rose:
قربونت هممون ایرانی هستیم برادر…
ایشالا هممون با ی خاطره خوش از این ارز بیرون بریم
خارج از فاندمنتال هر چیزی تلکنیکالی هم ی موج خوب داره
خدابزرکه من ک خوشبینم
خدا پدرمادرتو بیامرزه. ک هم وقت میزاری اگ پیامات نمیبود 2روز پیش باضررمیفروختم داداش.
من 40میلیون رو قیمت 230تومن خریدم الان از پولم یک سومش مونده. ک میدونم بعضی دوستان هم روی قیمتهای هزارتومنو دوتومنو سه تومن خریدن. ایشالله همه ب پولشون برسن. کاش پول میبود رو این قیمت میخریدم میانگین کم میکردم:confused:
سلام ممنون از لطفت انشالا سالم سلامت باشی
نه اینجا دیگه جای فروش نیست برادر
فقط صبر کن همین حتی اگه بازم بخواد بریزه باید ۰۰۸ یا ۰۱۰ رو تاچ کنه بعد بریزه
آهان. ممنون داداشم:folded_hands:چشم