سلام آقای مهدی نژاد چه ارزهای بخرم که سقف قبلی خودشون بزن آیا جسمی کوین سقف قبلی خودش میزنه
سلام دوست عزیز.اصلا نمیشه با قطعیت تو این بازار حرف زد اما جسمی کوین اگر به نیم دلار و نهایتش 1 دلار رسید طمع نکن بفروش. باور کن بیش از 4 ساله تو بازار کریپتو فعالیت می کنم یعنی ی جورایی منبع درآمدم از همین بازاره خداشاهده سال اولی که وارد بازار شدم رشدهای خیره کننده ای دیدم اما از اونجایی که هیچ دانشی نداشتم تمام سودی که بازار بهم داده بود پس گرفت و حتی اصل سرمایم پودر شد دقیقا سال 1399 با 140 میلیون وارد بازار شدم و در کمتر از شش ماه پولم نزدیک 1 میلیارد شد اما نفروختم و دست آخر پولم شد 18 میلیون باورش سخته اما حقیقت محضه. حالا شانس با من یار نبود چون بیشتر پولم رو لونا سولانا فانتوم پولکادات هارمونی بود. لونا 100 دلاری خریدم که صفر شد سولانا 220 دلاری خریدم رسید به 13 دلار ولی تو قیمتای پائین اضاف کردم نفروختم و همین چند ماه پیش سود خوبی ازش گرفتم. حتما کتاب جان مورفی را دانلود کن و مطالعه کن چون تو ترید کردن خیلی ب کارت میاد. بازار کریپتو ی چرخه نزولی داره و ی چرخه صعودی که خداروشکر الان در چرخه صعودی بازاریم و تا سال آینده که این چرخه ادامه داره جای نگرانی نیست. با توجه به تجربم با صداقت کامل و بدون هیچ ادعایی چند تا ارز بهت پیشنهاد میکنم اگر تا سال آینده سود خوبی گرفتی چند میلیونش به یک نیازمند کمک کن. 1- سولانا 2- سونیک 3- وی چین 4- منتا نتورک 5- تتا 6- کاردانو 7- کسپا 8- آپتوس 9- آتنا 10- اوندو 11- ژوپیتر 12- چین لینک . سبدی که خودم چیدم واسه آلت سیزن همیناست بعلاوه اتریوم. اگر دوست داشتی در حوزه هوش مصنوعی هم ارزی هولد کنی فچ هم میتونی به لیست بالا اضافه کنی. یا ارز لایه دوم خواستی هولد کنی بین سویی، متیک و آربیتروم ی مورد انتخاب کن. تعدادشون زیاد شد اما همشون به لحاظ فاندامنتال و ورودی سرمایه عالین. امیدوارم تونسته باشم بهت کمکی کرده باشم. به امید سودهای خیلی زیاد برای همه هموطنانم
من مهدی نژاد نیستم
یه بنده خدا
جسمی جسمی جسمی