سلام
بیت رو اگر نگاه کنین زیر باکس رنج قیمت بست این صعود امروز فقط اصلاح ریزشش هست
بیت تا 73 میریزه
وقتی بیت بریزه همه میریزن
اگر در این ارز داخل سود هستین بیاین بیرون اگر داخل ضرر کم هستین بازهم بیاین بیرون ارزی که 3000 درصد بزنه راحت 50 درصدش رو اصلاح میکنه و حسابی لفتش میده با اصلاح خلاصه ک اعصاب و روانتون میریزه بهم از لحاظ کندلی تایم روزانه رو ببینین یه کم که از بازار بلد باشین میفهمین ریزشش کردنش رو شروع کرده
اولین هدفش قیمت 5 دلاره
به این عزیزان که قیمت به تومان میدن و هنوز فرق توکن و سهم رو نمیدونن دائما جو خرید میدن گوش نکنین یه روزی در ape قیمت 19 دلار گفتم بیاین بیرون ملت فوش دادن الان قیمتش فک کنم 1 دلاره
اگر میخاین بخرین بیت ک شد 73 هزار
70 درصد سبدتون رو بیت کوین، اتریوم، ریپل بخرین
30 درصدش رو ارزهای مستعدی که عقب موندند مثل apt, avax, dot و… بخرین
مخصوصا اتریوم بخرین چون بیت برسه به 73000 دلار اتریوم میرسه به 1500 دلار چرا اتریوم تاکید میکنم چون اتریوم عقب هست و اینبار سقف میشکنه تارگت 7000 داره
من کلا ارز دیجیتال کار نمیکنم فارکس کار میکنم ولی خب سالی یه بار میام تو این صفحه ها تجارب 6 ساله ام رو میگم
هرکی خواست استفاده میکنه هرکی نخواست تجربه میکنه
موفق و جیبتون پر پول باشه
فعلا که تو تمام این ریزش ها ۵ درصد ریخته . اتفاقا شمایی که خیلی ادعای بلد بودن میکنی فرق شارپ و دامپ پلکانی رو هنوز نمیدونی. این عرض مرتب با کف سازی به اینجا رسیده و شارپ و پامپ ناگهانی نداشته که ۵۰ درصد بریزه . به نظر من یکی از بهترین ارزهای بازار هست و مقاومت بسیار خوبی در ریزش ها دا ه
عرض # طول.
ارز … !