نزولی بودن بیت کوین و هشدار

بیت نزولی هست اینقدر بفکر نابودی سرمایه ایرانیان نباشید چقدر پست باید باشی که ببینی وهشدار ندهی

پفیوز تو همونی ک ب ما میگفتی سم پاش وقتی میگفتیم نخرن ملت .. کامنت هات ک هس مال پنج شش روز پیش حالا میخای هشدار بدی؟؟؟؟ اتفاقا الان وقت هشدار نیست

ندهی؟ :joy: شاهنامه سرایی میکنی مگه

ببند گاله را. من رو بیت هر نقطه ای دادم فقط ریزش بود اگر روزی گفتم بیت ۱۲۰ هزار. ا میبینه چون تمام ملت داشتن خرید میزدند نه الان که دارن همه خروج میزنند هروقت ورود سرمایه دیدم گفتم خرید بزنید هروقت خروج سرمایه دیدم گفتم خروج بزن
خب حالا شما برعکس عمل کن. من همون پوفیوز میمانم بعد حرفت را به خودت بزن که چرا حرفه یه پوفیوز را گوش ندادی

صرافی بای بیت وقتی هک شد منتظر نباش بیت بشه ۴۰۰ هزار دلار وقتی وحشت بین مردم افتاد خروج زدن با کدوم سرمایه میخاست صعود بزنه
اصلا شمادرست میفرمایید بخر. سنگین بخر رحم نکن زندگی نامه وفرش زیر پات هم بفروش بده بیت بخر

۸۹ هزاربود هشدار دادم دیرثبت شده مشکل من نبود الان ۸۵ را هم دید چیکار باید کنم وقتی الان ۲۰ و ۳۰ دقیقه کامنت را نوشتم و ثبتش ۳ ساعت طول کشیده یا شما دیر کامنت منا خوندی

من بیت تا کامنت گذاشتم از صعود و از ریزش برای پوزیشن توهین کردن شما به من شخصیت شما هست وقتی ثبت نمیشن چه خاکی من به سرم بریزم دست من که نیست ثبت نمیشن
وگرنه من هرلحظه خبرمیدادم

من دارم حرف ده روز و هفت روز و پنج روز و سه روز پیش رو میزنم .. من کامنت تو رو بخونم؟ هزارتا حرف ب ما زدی .. هم کامنتای قبلی خودتو بخون هم منو .. ما داریم ضجه میزنیم این چند روز نخرید بعد همین خودت هزارتا حرف بار ما کردی ک سم پاش و فلان .. برادر من اینجا بازاریه ک صاحبش اول دزد عالمه