لیدیز اند جنتلمن ، توی سوابق همین اکانت بنده هست که گفتم به همه صبر کنید ، اگر اضافه میکنید که چه بهتر ، اضافه نکردید صبر کنید ، پایانش قشنگه . تا آخر اردیبهشت بازار از خجالت همه در میاد اگر زرنگ باشی و بتونی بهترین سود رو بگیری و بموقع از بازار خارج شی . یک نادونی مرتب میآمد مزه میپروند و مثلا منو میخواست به ذهن فلج خودش خراب کنه . از سال ۹۶ کارمو تو این بازار شروع کردم وقتی که فقط یک صرافی ایرانی تازه تاسیس شده بود ، بایننس تازه راه افتاده بود که همه با هر آی پی میتونستن توش کار کنن . تجربه سقوط مرگبار بازار توی کرونا و ورشکستگی ftx و لونا و … رو دارم ، تجربه بازار طوفانی بعد کرونا و ۲۰۲۰ رو دارم . شب و روز سرم توی چارته دارم معامله میکنم . اینی که الان میبینید یک اصلاح طبیعیه توی بازار . اصلاح هر چقدر عمیق تر باشه رشد طوفانی تری همراه داره ولی به راحتی به کسی سود نمیده ، بیچارت میکنه و از همه چی پشیمونت میکنه تا همه رو از بازار بیرون بندازه . ولی صبر کنی به خواستت میرسی . رشد بعد از این اصلاح خیلی کوتاه و طوفانی خواهد بود نهایتا ۴۰ تا ۴۵ روز سود رو میده و تمام . بعدش فقط باید تتر باشی یا کلا سرمایه رو نقد کنی . نگران نباش چون ما در نهایت برنده ایم با صبر .
تاکسی خالی بوق زیاد میزنه
زمانیکه ۲۰درصد منفیه پیدات نیست
ولی تا ۲درصد مثبت میشه ، سریع میای نسخه میپیچی
سلام شما تا اردبیهشت چقدر پیش بینی میکنی
برو ابول برو خیلی واست نگه داشتم تو قرار بود زیر ۱۶ بفروشی گورتو گم کنی نخاله چی شد پس ؟ دیدی فقط زررر میزنی ؟
راحت مارکت بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون رو میبینه .
در ضمن تو نه لیدی هستی نه جنتلمن ، تو جنتلعن هم نیستی خطابم تو نبودی ، هر وقت گفتن خاک انداز اون موقع بیا خودتو جلو بنداز