نظرات در مورد بازار و تحلیل

لیدیز اند جنتلمن ، توی سوابق همین اکانت بنده هست که گفتم به همه صبر کنید ، اگر اضافه میکنید که چه بهتر ، اضافه نکردید صبر کنید ، پایانش قشنگه . تا آخر اردیبهشت بازار از خجالت همه در میاد اگر زرنگ باشی و بتونی بهترین سود رو بگیری و بموقع از بازار خارج شی . یک نادونی مرتب می‌آمد مزه میپروند و مثلا منو میخواست به ذهن فلج خودش خراب کنه . از سال ۹۶ کارمو تو این بازار شروع کردم وقتی که فقط یک صرافی ایرانی تازه تاسیس شده بود ، بایننس تازه راه افتاده بود که همه با هر آی پی می‌تونستن توش کار کنن . تجربه سقوط مرگبار بازار توی کرونا و ورشکستگی ftx و لونا و …… رو دارم ، تجربه بازار طوفانی بعد کرونا و ۲۰۲۰ رو دارم . شب و روز سرم توی چارته دارم معامله میکنم . اینی که الان می‌بینید یک اصلاح طبیعیه توی بازار . اصلاح هر چقدر عمیق تر باشه رشد طوفانی تری همراه داره ولی به راحتی به کسی سود نمیده ، بیچارت می‌کنه و از همه چی پشیمونت می‌کنه تا همه رو از بازار بیرون بندازه . ولی صبر کنی به خواستت می‌رسی . رشد بعد از این اصلاح خیلی کوتاه و طوفانی خواهد بود نهایتا ۴۰ تا ۴۵ روز سود رو میده و تمام . بعدش فقط باید تتر باشی یا کلا سرمایه رو نقد کنی . نگران نباش چون ما در نهایت برنده ایم با صبر .

سابقه اکانت تا۳ هفته نشان میده

سواد داری که دوباره بخون ، نداری بیخیال شو برو حالتو بکن

جوابتو گرفتی ؟
در تو بزار آماتور