احوالپرسی با دوستان

امروز ۲۳ اسفند، در ساعت ۱۶:۰۰ به وقت ایران، سه شاخص اقتصادی مهم از آمریکا منتشر خواهند شد:

1. هسته شاخص قیمت تولیدکننده (ماهانه) – پیش‌بینی: ۰.۳٪ | مقدار قبلی: ۰.۳٪
  2. شاخص قیمت تولیدکننده (ماهانه) –
    پیش‌بینی: ۰.۳٪ | مقدار قبلی: ۰.۴٪
  3. مدعیان بیکاری آمریکا –
    پیش‌بینی: ۲۲۶ هزار نفر | مقدار قبلی: ۲۲۱ هزار نفر
1 لایک

:chart_increasing:افزایش حجم و آدرس‌های فعال استیبل کوین‌ها

:yellow_circle:فعالیت استیبل کوین افزایش یافته است که می تواند برای بیت کوین مثبت تلقی شود. به گفته IntoTheBlock، آدرس‌های فعال استیبل کوین “Active Addresses” افزایش قابل توجهی را نشان داده است، به خصوص برای USDT و USDC که به بیش از ۳۰۰،۰۰۰ آدرس رسیده است.

:black_circle:حجم معاملات نیز به ۷۲ میلیارد دلار رسیده است. این افزایش می‌تواند به این معنی باشد که سرمایه‌گذاران در حال آماده‌سازی سرمایه خود برای خرید مجدد ارزهای دیجیتال هستند. با این حال، این امکان نیز وجود دارد که برخی به دنبال خروج از بازار ارزهای دیجیتال و حرکت به سمت استیبل کوین باشند.

:pushpin:تعرفه‌ سنگین چین علیه آمریکا؛ تهدید جدید برای بازار کریپتو؟

:warning:چین در واکنش به سیاست‌های تجاری ترامپ، تعرفه واردات کالاهای آمریکایی را از ۳۴ درصد به ۸۴ درصد افزایش داد.

:exclamation_question_mark:این اقدام تنش‌های اقتصادی میان دو کشور را تشدید کرده و نگرانی‌ها درباره آغاز یک جنگ تجاری جدید را افزایش داده است.

:candle:بازار ارزهای دیجیتال نیز تحت تأثیر این تنش‌ها ممکن است با نوسانات شدیدتری مواجه شود، چرا که سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌های امن‌تری مانند طلا متمایل می‌شوند.

درود
چند روز است نفت دروبر 60 تا 65 دلار است.
چین هم با افت قیمت نفت، ذخایرش را بیشتر میکند، و کالاهای وابسته به مواد نفتی را میتواند ارزانتر و به صرفه تر تولید کند، تا با جنگ تعرفه ای آمریکا مبارزه کند. آمار افزایش صادرات نفت ایران به چین چند روز است، در خبرها می آید.

1 لایک

سلام وقت بخیر
دوستان بی زحمت اگر میشه لینک گروه رو برای من بفرستید عضو شم

3 لایک‌کرده

,سلام آقا امیر حسین،من تحلیلاتون دنبال میکنم
واقعا کارتون درسته،بیزحمت منم عضو کنین

2 لایک‌کرده

سلام دوستان میشه منم دعوت کنید ممنونم

2 لایک‌کرده

درود
آقا امیرحسین کی انلاین میشوید

1 لایک

فقط فارت !!!

شما لطف دارین عزیز
من هنوز خودم عضو نشدم دوستان باید لینک بدن

ساعت 11 دوباره انلاین میشم اقای موحد

کاربران گرامی،

با تشکر از همراهی شما در هاب، یادآوری می‌کنیم که ارسال آی‌دی تلگرام، کانال‌ها یا هرگونه اطلاعات تماس شخصی در هاب، برخلاف قوانین و مقررات این محیط است و ممکن است باعث مسدود شدن حساب کاربری شود.

همچنین به سایر کاربران عزیز توصیه می‌کنیم هنگام مشاهده چنین پیام‌هایی، از عضویت یا ارتباط با این کانال‌ها خودداری کنند؛ چرا که هاب هیچگونه مسئولیتی در قبال فعالیت‌ها و محتوای این کانال‌ها ندارد.

سپاس از همکاری و همراهی شما.