هرکی پای داره ٢دستی بچسبه بهش دستش نزنه بجز نیاز داشته باشه بفروشه یمشت آدم الکی اینجا هستن بیسواد اولش میگفتن kyc نکنید با آیدی کارت میسوزه ولی الان برعکسه کسی که kyc نکنه میسوزه بعد رو قیمت 60 سنت میگفتن میریزه 10 سنت و کمتر در صورتی که ۵ برابر شد اگه هرکی رو 60 سنت خریده بود شب عیدی پولش ۵ برابر شده بود در عرض چند روز خلاصه با طناب پوسیده یمشت آدم الکی نرید تو چاه.
دایی فک کنم شما خودتون هم میگفتی کلاهبرداریع
چقد شعر گفتی شاعییر
دقیقا ، سم پاش ها دوزاری هایی هستند ، چون خودشون ندارن ، نمیخوان دیگران هم داشته باشن ( البته اینم بگم ؛ کسی میانگین ۴ سال برای این پروژه صبر کرد هزینه کرد ، به حرفه اینا متأثر نمیشه ، مسلما یه تارگت ذهنی داره خودش ، به نظرم حداقل ۳۰۰ دلار )
بزرگترین کلاهبرداری تاریخ دلارامریکا است چون هیچ پشت وانه ای ندارد چون مال امریکا است توسط سلطه امریکا بر جهان دلار شده .واما پشتوانه piدولت امریکا است پس تیلیاردها دلارصندوق ارزی دارد قیمت همان314.159هزار دلار امریکا است
مشخصه که تازه وارد ارزهای دیجیتال شدی
ما ارزهایی رو داشتیم که تا ۱۵۰ دلار هم رفته و الان صفر شده
اینکه میگن ریزش میکنه منظور این نیست که همون لحظه میاد میرسه به ۱۰ سنت ، هم ریزش هم صعود پلهای خواهد بود یعنی یه پله ریزش یه پولبک میخوره مجدد ریزش بعدی پولبک بعدی ،احتمال زیاد پای نتورک در همین حدود قیمتها شاید یکم بالا پایینتر ریزش مجدد رو تجربه خواهد کرد و قطعاً قیمت بعدی زیر ۵۰ سنت خواهد بود حالا ببینید کی گفتم
تا جوونت دربیاد
من همه پیامم هست حامی کاملش بودم با 9000 تا پای
یاد آوری میکنم روزی را که یک نفر با بیت کوین یک ساندویچ خرید و خورد الان در حسرت داشتن یک بیت کوین آن روز را شوم نرین روز زندگیش یاد میکند.
بیچاره صدتا بیت کوین به کسی داد که پول ساندویچش رو حساب کرد.
تو بزرگ ارز دیجیتال برو دست خدا بچه بازیت رو کن وقتی تونستی بیایی تاریخ دقیق بگی باشه حرفت حجت وقتی 60 سنت بود هیچکس نگفت میشه 3 دلار
باشه زیاد حرص نخور شیرت خشک میشه