سلام وقتتون بخیر من میخوام برای یک سال یا۷ماه اینا ی ارزی بخرم حدود 4 میلیون پول دارم میخوام این پول چند برابر شه چی معرفی میکنین؟؟
پول با تایم کوتاه مدت در این بازار سرطان میشه و مثل خوره میفته به جونت، نکن عزیزجان، نکن، درضمن اینجا نمیشه به حرف کسی تکیه کرد، چون هیچکس رو درست نمیشناسی که بخوای به حرفش اعتبار بدی، ضرر نکردن خودش نوعی سود کردنه
داداش دیراومدی میخای زود بری تو بازار هیچ ارزی رو نمیشه با قاطعیت گف بعد ی سال چندبرابر میشه پولی هم ک میزاری باید ندید بگیریش اگه نمیخایی اعصاب خوردی نداشته باشی
برو اقاجان برو پی زندگیت و اون چهاااااااااار میلیوووووون رو خرج اسایش ات بکن برو از بیرون غذا بگیر و با عزیزات نوش جان کن
ارز fafo رو بخر. ممکنه پولت چند برابر کنه
وگرنه این ارزهای رتبه بالا نهایت ۵ تومنت رو میکنن ۷ تومن
4 میلیون دلار یا یورو؟
همه همین فکرکردن آمدن تو این غمار خونه
پوله شون دوبرابر حتی نشد که هیچ
یک هو دیدن چندسال گذشته
نه اصل پول مونده نه سلامتی
سلام خسته نباشی اگه میخوای برا چهار میلیون ارز بخری یا دوج بخر یا شیبا یا بیبی دوج بذار یک سال بمونه نادیده بگیر بعد یک سال بیا سودی که کردی رو بردار و برو
سلام خسته نباشی اگه میخوای برا چهار میلیون ارز بخری یا دوج بخر یا شیبا یا بیبی دوج بذار یک سال بمونه نادیده بگیر بعد یک سال بیا سودی که کردی رو بردار و برو خسته نباشی
خسته نباشی . اون ۴ تومنو برو رستوران تمومش کن بره انقدر خودتو زجر نده ۰
اگه واقعا میگین عزیز جان xrp بخر الان وقت خرید برای درازمدته
وفکر کن این پول رو ندار نه یک سال سه یا چهار سال دیگه برو سراغش
یک تحقیق بکن دوست گرامی این ارز تنهاارزیست که با پول کم جایگاه خوبی پیدا میکنه به بعضی نوشته های اینجا هم توجه نکن بخر نگاهش هم نکن تا چهار سال
داداش من قشنگم اگر کمکی نمی تونی کنی الکی حرف نزن منم دوس دارم ۴ تومنم بشه ۴۰ تومن یا ۴۰۰ تومن منم برا هولد کردن میخوام ۴ تومن عزیزم اگر نمی خوای کمکی کنی بای حرفت من یا بقیه ایی که دارن پیام تو میخونن رو ناامید میکنی
وگرنه بنده میدونم ببا۴ تومن نمیشه ترید کرد منم ۸۰ ۹۰ تومن ترید میکنم
بنظرم ایکس ام پایر بخر ،،رو چهار تومن اومد بگیر