درخواست راهنمایی (سوال)

جناب موحد و جنابموذن. لطفا ی راهنمایی کنید ممنون میشم
بنده در 75 تومن. ی پله ورود کردم. مقداری هم نقدینکی دارم. میشه راهنمایی کنید

دوست عزیز این بندگان خدا هم مثل خودتن تتهش دو تا اندیکاتور و اسیلاتور میندازن رو چارت نگاه میکنن یه چی میگن که ۹۰ درصدشم غلط از آب در میاد
بازار پیچیده تر از این حرفاس و اگر با تحقیق و مطالعه و دانش کسبی خودت بری تو کارش خیلی راحتتر و بیشتر سود میبری تا با استناد به حرف دیگران

سلام داداش اگه عجله داری همین الآن کل پولتو خرید کن..
اگر نه من هیچ کمکی نمیتونم بهت بکنم.ببخشید.

مرد مؤمن من چند مرتبه بهت گفتم آنقدر عجله نکن. چندروز دیگه میایی همین جا میگی فلانی وفلانی گفتند خرید کن.
من خودم منتظرم تا بیت کوین به 75000 برسه.

خریدت را زیر 0.66 و 0.63 دلار بزن، بالا میرویم، چند روز دیگه از زیان در می آیید. یک تحلیل در بخش تحلیل گذاشتم. روی آن تحلیل خرید میگذاشتید.
پیامها تایید نمیشود.

دوست عزیز اشتباه نکن اینطوری تو این بازار بجایی نمیرسی و سرمایت هم به خطر میندازی اینا هم نه پیشگوئن نه صاحب بازار تهش دو تا اندیکارتور و اسیلاتور میندازن رو چارت یه چی میگن که نود درصدش هم غلط از آب در میاد اطلاعات و درک خودت رو از بازار زیاد کن با تکیه به دانش خودت اقدام کن قطعا بیشتر و بهتر نتیجه میگیری

سلام عزیز. قبل از گفتن شما ی پله ورود کرده بودم. منظورم پله های بعدی بود که فرمودین بیت پایین تر میره. منم صبر کردم تا بره پایین میاگین کم کنم اضافه کنم. لطفا هرزمان خرید کردین داخل پیج هم خبرشو بذارین. تشکر
بازم از شما و جناب موحد و بقیه، ممنونم.