بیت کوین و سقوط (پیش بینی)

خدا وکیلی کسی دیده تا حالا از زمانی که ارز دیجیتال اومده تحلیل کسی درست در بیاد من که بخدا ندیدم پس لطفا خودتون تصمیم بگیرید و به تحلیل و چرت و پرت هیچکی توجه نکنید همین امروز صبح که بیت اومد پایین یکی میگفت تا ۷۲ میاد یکی گفت تا۶۰میاد یکی دیگه گفت تا ۴۲ میاد يعني چرت و پرت فقط وتحلیل هیچکی هم درست در نیومد و دوباره رفت بالا

مگر عمودی سقوط میکنه باید یک جا برگشت بزنه تا افرادی مثل شما فکر کنند بیت برگشت و صعودی شد غافل از آنکه داره ساختار تامین نقدینگی درست میکنه تا در هفته های آینده بتواند اعداد پایین تری را ببیند شما صبر کن اگر طی ماه آینده اعداد پایین تر را ندید آنوقت بگو هیچ کس درست تحلیل نمی کند اگر قرار باشد هر روز منفی بخوره که یک ماه دیگه شده یک دلار پس زود قضاوت نکن

3ماه پیش یه متخصص ومدرس بازارهای مالی که یوتیوپ نداره فقط پیج ایسنتا گرامی داره بیت رو۱۰۸بود گف میاد تا مرز۷۰بفروشید من طمع کردم الان میگه مشکلی نداره میتونید ورود کنید

صبر کن به اون اعدادی که گفتی میرسه فقط یه چند وقتی طول میکشه یه دفعه که از ۱۰۰ نمیاد ۶۰ الان گولت زده تو فکر کردی برگشته اما کلیت بازار حالا حالاها نزولیه خیلی عجولی