ترامپ و تاثیر او بر قیمت بیت کوین

ترامپ تا قیمت بیت کویین با خاک یکی نکنه ول کن نیست حالا این چه روزی گفتم ببینیم

خیالتون راحت من حتما ی خبرایی از ی جاهایی دارم و هرکس ک زرنگ باشه استفاده میکنه ازش… بیت کوین مجدد برمیگرده بین ۶۵ تا ۷۰ هزار دلار. این ارز هم در نهایت جواب صبر و تحمل همه رو خاهد داد.مطمین باشید این ارز کسیو نا امید نمیزاره البت هرکس ک ب معنای واقعی صبر کرده باشه…کسانی ک بقول خودشون در کف میخرن و تا رشد کمی میکنه زود میفروشن یکی دوبار شاید فایده کنن ولی در کل از سود اصلی جا خاهند ماند.اینارو داشته باشید ببینید کی گفتم من.بلک هستم بلک… :raised_back_of_hand::rose::heart:

در ضمن اون افراد ساده ای ک میان میگن من تبلیغ خرید میکنم و فلان و… باید بگم ک از این ذره پولای شما فرقی بحال قیمت این ارز نمیکنه و دارندگان اصلی این ارز کسلی دیگ هستن و من اگ اینارو میگم فقط بخاطر اینه ک چهار نفر سود کنن.مطمین باشید قیمت های ۲۰ هزار و ۳۰ هزار خاطره میشن و بزودی این قیمت ها میشن قیمت کف خرید.بجای حرف مف زدن و ایراد گرقتن ب من و یا مثل من یخورده صبر داشته باشید و حرف مثبت بزنید اینجا نه ک بیاید روحیه بقیه رو تضعیف کنید با حرفاتون.کمی زمانبر هست ولی تمامی پیشگویی هایی ک کردم در زمان خودش رخ خاهد داد.باتشکر از ادمین.بلک بلک مرد روزهای سخت بلک بلک مرد سفیده تمام سیاهی ها… چشم و دلوم منتظره آه من بی آثره دوتا چشمام بدره تا تو از در بیای…دیریدیرینگ…هورررراااا بلکککک هوررراااااا:smiling_face::smiling_face::smiling_face::rose::rose::heart::heart::heart::kiss_mark::kiss_mark: