ترامپ تا قیمت بیت کویین با خاک یکی نکنه ول کن نیست حالا این چه روزی گفتم ببینیم
خیالتون راحت من حتما ی خبرایی از ی جاهایی دارم و هرکس ک زرنگ باشه استفاده میکنه ازش… بیت کوین مجدد برمیگرده بین ۶۵ تا ۷۰ هزار دلار. این ارز هم در نهایت جواب صبر و تحمل همه رو خاهد داد.مطمین باشید این ارز کسیو نا امید نمیزاره البت هرکس ک ب معنای واقعی صبر کرده باشه…کسانی ک بقول خودشون در کف میخرن و تا رشد کمی میکنه زود میفروشن یکی دوبار شاید فایده کنن ولی در کل از سود اصلی جا خاهند ماند.اینارو داشته باشید ببینید کی گفتم من.بلک هستم بلک…
در ضمن اون افراد ساده ای ک میان میگن من تبلیغ خرید میکنم و فلان و… باید بگم ک از این ذره پولای شما فرقی بحال قیمت این ارز نمیکنه و دارندگان اصلی این ارز کسلی دیگ هستن و من اگ اینارو میگم فقط بخاطر اینه ک چهار نفر سود کنن.مطمین باشید قیمت های ۲۰ هزار و ۳۰ هزار خاطره میشن و بزودی این قیمت ها میشن قیمت کف خرید.بجای حرف مف زدن و ایراد گرقتن ب من و یا مثل من یخورده صبر داشته باشید و حرف مثبت بزنید اینجا نه ک بیاید روحیه بقیه رو تضعیف کنید با حرفاتون.کمی زمانبر هست ولی تمامی پیشگویی هایی ک کردم در زمان خودش رخ خاهد داد.باتشکر از ادمین.بلک بلک مرد روزهای سخت بلک بلک مرد سفیده تمام سیاهی ها… چشم و دلوم منتظره آه من بی آثره دوتا چشمام بدره تا تو از در بیای…دیریدیرینگ…هورررراااا بلکککک هوررراااااا:smiling_face: