سولانا در مقابل بیت کوین و اتریوم

حالا کی به حرف بنده رسید که سولانا داره برای خودش دامینس میسازه و کاری به بیت و اتریوم نداره پس به حرف چند نفر همستر باز تو چاه نیوفتید.

سلان فرهاد جان شما تا الان هرچی گفتی درست بوده ممنونم ازت که برای همه ما خیلی احترام قائل میشی و وقتی که میذاری حرفات با تحلیل و مطالعه هست و تجربیاتتو در اختیار همه میگذاری خیلی کمکمون کردی حداقل برای من خیلی مفید بوده ممنونم ازت:heart::heart::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

مخلص داداش خداکنه تو این شرایط همه بتونن کمک هم باشن نه اینکه سدراه هم خیلی ها اینجارو با اینستا اشتباه گرفتند بیشتر از ۵۰تا گروه و شبکه خارجی زبان دارم که همه دارن قشنگ باهم تبادل میکنن و کمک هم میکنن هیچ وقت ندیدم چیزهایی که اینجا اتفاق میوفته متاسفانه:pensive_face::pensive_face:

از کجا میدونی اسمش فرهاده!!! حداقل با آیدی فیک میخوای از خودت تعریف کنی سوتی نده! :rofl::rofl::rofl:

آقا دم شما گرم با تحلیلاتون حداقل اینکه دل یه سری که کل سرمایه زندگیشون تو سولنا هست از دست ندن وبا تجربه جلو برن:+1::+1:

اخه بدرد نخور تو با همستر بازی اومدی اینجا بچه های قدیمی همدیگه رو خوب میشناسن انگل
@farhad_raoofi این هم ایدی تلگراممه که دوستان قدیمی دارن حالا لوح تقدیری که دادن به من میارم میدم به تو:smirking_face::smirking_face:

خب بدرد نخور مگر جایزه قراره به کسی بدن اخه توکه با همستر بازی اومدی اینجا چه میدونی که بچه های قدیمی همدیگرو خوب میشناسن :sweat_smile::rofl: