حمایت از بابک

سلام اغا بابک ما قبولت داریم حتی اگه بشه 50 سنت بازم حرفات واسه سنده زیاد به حرفهای چرت بقیه توجه نکن
کار درست خودتی بس.:heart:

اون موقع سکته رو زدی فیلم هندیش نکن :man_facepalming::joy:

سلام خوبی ممنون از دل بزرگت .

در هر صورت این پرونده اعلام خبرش مونده همه چیز تمامه.

۹۵ درصد پرونده های sec بسته شدن در همین ۴ هفته.

منتها حساسیت xrp و ریپل خیلی بالاست کل بازار رو تکون میده:heart::hand_with_fingers_splayed:

نه اینقدر مث تو ندید پدید نیستم شکر خدا بی نیاز نیستیم

سکته!!! برای چی بعد به اقا بابک چه ربطی داره مگر توعقل نداری اکر تحلیل ایشون بدرد نخوردگوش نده عامواقابابک وبقیه دوستان تحلیلگرزحمت میکشن ولی کارت پشت گردن کسی نزاشتن

سرزنده و پرسود و موفق باشید :rose::rose:

آقا بابک به نظرم کار هایی که sec داره انجام میده ، شاید سنگ اندازی علیه ریپل جلوه کنه ، اما این طور نیست ، فقط دارن وقت میخرن ، چون برای ریپل برنامه های عجیبی دارن
واقعا کارایی پروژه ریپل بشدت جذب کننده و کاربردیه

علی پروین برو دیگه

آقابابک الان خوش بینانه ترین حالت اگه همه شرایط به نفع ریپل بشه بنظرت قیمت ریپل چقدمیشه؟

سلام آقا بابکاینجا من تا به امروز پیامی نذاشتم شما که دستی بر آتش داری داداش میشه یه تحلیل و نظر شخصی خودتون رو بزاری برای ریپل که تو این بازار تا کجا میریزه تا چه عددی امکان ریزش هست

این آقا طرف حرفش آقا بابک هستش.

ممنون بزرگوار ک اخبار را سرچ و ترجمه و بارگذاری میکنی.
شکرخدا تعداد ریپل خيلي زیاد با میانگین خرید ۳۰سنت جمع آوری کردم و نگران نیستم از افت قیمت.
دیدگاهم بلندمدته.
تو کوتاه مدت میوه ب ثمر نمیشینه.
قبلا هرروز یک ساعت وقت میزاشتم می‌آمدم مطالب واخبار گوگل و بچه های با معرفت گروه را مطالعه و ب تجربیات ودانشم اضافه می کردم.
ولی حالا مطالب گروه رو سرچ میکنم بیشتر جنبه خاله زنک بازی. حقارت وتهی بودن ازانسانیت وشعور موج میزنه.
روزی یکبار مراجعه ب این صفحه میکنم و فقط مطالب شما بزرگوار را مطالعه و با اخبار داخل گوگل و کوین مارکت تطبیق میدم .ک شکر خدا تا حالا نقصی در کارت ندیدم.
این گروه ، گروه کاری خوبی بود ولی متاسفانه…
کار خودت کن و ب چرندیات توجه نکن.

آغا نیست آقا!
آغا رو قبلا برای آقا محمدخان قاجار مینوشتن.
از همین املات و سطح فکرت معلومه آینده سرمایه ت چی میشه

ببخشید معلم املا بنده ليسانس برق فوق لیسانس نرم افزاری دارم تازگی هم یه برنامه نوشتم …این اغا نوشتن هم یه طوری مد شده بچه کمی فکر سطح شعورت ببر بالا…