تحلیل دوج کوین و پیش بینی‌های بلندمدت

ممکنه بریزه تا 81 از طرفی میتونه به 85 یکبار دیگه حمله کنه

در مجموع روند :red_triangle_pointed_down:
نکته مهم : کندل دیلی امروز که کجا ببنده اونم به تنهایی نه در کنار نشونه های دیگه

فکر میکنم کندل دیلی امروز در حوالی 81-82 ببنده که خب این اصلا انفاق خوبی نیست

منتها اگر در محدوده 84/500 تا 85/500 ببنده احتمال اینکه 2-3 روز بازار صعوووودی باشه زیاد

فعلا لانگ و شورت پیشنهاد نمیشه :rose:

دمت گرم که هستی …اگه میشه سریعتر پیام بده هم وطن…خیلی تو ضرریم:rose::rose::rose::tulip::tulip::tulip::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

باید ارزها برن بالا که از زیان درشی،،،با سریع پیام دادن نیست:hugs::rofl::joy:

از خود جمله ات و گلهای جلو جمله هات معلومه احساساتی و شایدم با توکل به دین و مذهب اومدی تو این بازار اینجا نه خدا هست نه احساس با عقل و علم و فاندمنتال اینجا باش وگرنه هم دینت هم احساست و هم خداتو از دست میدی

این بازارکه چیزی نیست بخادخداتوازدست بدی ضررتوهرکاررمعامله هس حال بدی نداره مرد براپول خسارت نباید اخلاقش و خداش و…ازدست بده تاحالا ریالی ازاینجاسودنکردم فعلا۵۰۰,دولارضررکردم ولی این کار بایدانجام میدادم فقط یجاسودکردم اونم شانسی
ازوقتی توجه زیادی کردم شدضرر حالابخاطرماین اینجام نظرات اساتیدمیخونم اصلاتحلیل گرا اعتمادی نی خلاصه من شاهدم که اونا جنس ازموتوری میگیرن چندباربم زنگ زدن…:))

امروز و فردا مثبتی پوزیشن ببندی، اگر باختید من حساب میکنم،
اگر هم بردید از سودتون یه خیراتی برای مرحومه مغفروه حاج خانم بختیاری انجام بدید.

بعد که صعودی شد میگی…خیلی عقل کلی

دم بختیاری گرم هیچی هم نداشته باشه جوری در تو یکی گذاشته که تا ابد ناله کنی :grin: