پیشنهاد خرید لاکی کوین و ای آی پامپ

اصلا کاری به بازار ارزها ندارم ولی واقعا بد دهنید و بی احترام .یعنی ما ایرانی ها در همین حدیم ؟؟؟؟ اونی که نظر خوب میده با اونیکه نظر بد میده باز فرق نمیکنه همرو با بی احترامی جواب میدید .لطفا کمی درست با همدیگر رفتار کنیم:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

درود
دمت گرم و سرت سلامت

مشتی ملت پول ندارن اعصاب ندارن دنبال ادب میگردی . پول باشه همه با شخصیت با ادب میشن خیالت راحت آقا مهندس

درود .صبح بخیر .من هیچی ندارم تمام سرمایه خودمو از دست دادم .۹۴ زندگیم رفت .ایعنی چون بی پولم بیام به یکی بی احترامی کنم ،بد بگم و نتیجه شخصیت یعنی پول دیگه ،

حاجی ملت پول داشتن با بی احتیاطی پولا شونو لا دادن برای هکین اعصاب ندارن بعد بی احترامی شو به یه بهده خدای دیگه میکنه …
کلا همه سرشون تو لاک خودشون باشه بهتره بعذی ها قدر خوبی نمیدونه
من نمیدونم بهذیا چه اسرار به تحلیل دارن باو کسی نمیخواد تحلیل از بسکه مردوم با تحلیل های آبدوغ خیار پول گوم‌کردن دیگه به خدا هم اعتماد ندارن پس اون دوستان که تحلیل میکنند هی نیاد بگم نگفتم ریزش داریم …نگفتم صعودیه چرا خودتو خسته میکنی وو‌کوچیک فقت بجز یک یا دو نفر بقیه تحلیل نکنند بهشون بی احترامی نمیشه