سلام مجدد
کلا مردم ایران دروغ زیبا رو هزاران بار ترجیح میدن به حقیقت تلخ و دلیل وجود اینهمه پیج و پکیج فروش همینه کدوم پکیج فروش تا حالا خطرات بازار گفته؟؟ معلومه نمیگه و اگر بگه کسی ازش نمیخره
اینجا هم همینجوره تا یه حرف خلاف اون دروغهایی که بهتون گفتن رو بگیم فقط دیسلایک و مخالفت اما غافل از اینکه بازار رحم نداره همچین حقیقتو میکوبونه تو صورتتون که نفهمین از کجا خوردین
عزیزان اولین اصلی که هست تو این بازار هرکسی تصمیم گیرنده خودش هست سود بشه نفع میبره ضرر بشه تجربه میشه براش و بعضا یه تجربه هایی قابل بازگشت هست اما یه تجربه ها غیر قابل بازگشت در نهایت هرکسی تصمیم گیرنده خودش هست و باید سود یا ضرر خودش قبول کنه و تصمیم بگیره
سه روز پیش یه تحلیل کردم تا اینجا ک اوکی بوده در مورد این ارز هم خودم داشته باشم قیمت 7/90 کامل میام بیرون چون داره برای نزول های بیشتر اماده میشه و این بالا زدن ها فرصت خروجه
و اما دوست عزیز بنده هیچ ادعایی ندارم فقط لطفا شارپ و دامپ، شارپ و پامپ عرض رو برام توضیح بدین خوشحال میشم از علم شما استفاده کنم
میرم ایشالا 6 ماه دیگه میام اینجا
موفق و پرسود باشین
استاد عزیز شما هم در نصحیت هات یک اطلاعاتی دادی که معلوم نیست این اطلاعات بر چه مبنایی بوده ! بعدش هم گفتی تصمیم گیرنده خودتون هستید . بعد میای رقم 7/9 را میدی . ببخشید بزرگوار در صحبت هاتون تناقض زیادی وجود داره . شما چطور و طبق چه مدرک و دلیلی فکرکردی این ارز نزولیه و پایین میره .
شما اگر میترسی بفروش از این بازار برو . شما روی همون قیمت 7 دلار بفروش و 6 ماه دیگه که امدی اینجا . طوری این ارز بره بالا که دیگه نتونی بخری
استاد
قوی
مهم کی اینجا پکیج فروخت ؟
نخوندی چند خط پایین تر رو
یکی ادن وراجی مثل شما باعث ضرر میلیاردی شد
الکی نه مردم امیدوار کن ته خوشحال کن . شما بفروش برو به سلامت