با درود
من ماندم دوستان همه میگن چارت بیت طبق تکینکال پیش میره و تقریبا هم ثابت شد پس چرا همش میگویید تو ضرریم شما که ریزشها صعودیها را از پیش میدانید پس الان که باید میلیاردر باشید ولی با یک ریزش همه می گویید لیکوید شدیگ خخخ چرا
این چارت وتکنیکال وفاندامنتال و… همه اینها کشکه چون همه اینهارو خود نهنگ ها وصرافیها میتونن تغییرات روش بیارن وچارت صعود ونزول ایجاد بکنن تا گمراه بشی فیوجرز ببندی بازار فقط یه راه داره تشخیصش که ۵۰ درصد جوابه اخبار منفی ومثبت درضمن روان شناسی بازار مطلب منو کسانیکه مدت زیادی تو بازار کار کرده باشن میدونن درضمنش صبر و شکیبای ودرکنارش خرید به موقع وفروش به موقع با کمترین ترس وطمع بقیه همه میشینن تا چارت ببینن وچندتا خط بکشن یا جاموندن از بازار ویا هم رفتن تو باتلاق بعدش میشینن آیه میخونن تمام
من هم با شما موافقم ولی داره ااز دوهفته قبل خیلی از دوستان گفتن که تا ۹۷هزار میاد و از انجا میره به ۸۲ هزار دوبار ریزش داریم زیر ۹۵ هزار سپس میره به بالای ۱۰۲ هزار این بماند یادگار من هم بر همین اساس با. ۷۰در صد سرمایه ام میفروشم میخرم ولی سی درصد دست. نمیزنم اگر احیانا اشتباهی شد ضررهام جبران کنه خدا بکنه که دوستان درست پیش. بینی کرده باشن