دوستان میگن من سادیسم دارم…
برید به حرف این دوستان گوش بدید و با ضررهای سنگین خارج بشید…
دیگه نمودار ترون گویای هم چی هست…
دنبال یک شبه پولدار شدن هستید پس دنبال ارزی غیر از ترون برید…
در مقابلش که سودهای شیرین میدن ضررهای سنگینی هم بهتون میده…
تستش رایگانه…
من چند ساله ترون رو دارم و تو سود خوبی هستم و همیشه گفتم باثباترین ارز هست…
نوسانات کم و حفظ ارزش و سودده بودن از مشخصات بالای ترون هست…
چقدر از ارزهایی خریدن که هنوز تو ضررهای سنگین هستید…
این ارز عالیه البته برای هولدرها و صبورها…
موفق باشید
شما کار و زندگی نداری؟؟؟همه جا هستی؟هدفت چیه؟؟؟؟خوش بحالت که سود کردی.حتما یه کاری کردی که بهت میگن سادیسم داری
عزیزان دل.بخاطر اینکه چندر غاز پولتون تو یه ارزی قفل شده مردم تشویق نکنین از ارزی که شما دارین بخرن.بخدا مردم هزارتا درد و مشکل مالی دارن.چجوری تست اش رایگانه؟یکی با حرف امثال تو ترید زد و ضرر کرد حاضری تاوانش بدی؟؟؟؟چرا مردم گول میزنین.چجوری اینقدر مطمئن حرف میزنی؟؟؟؟چرا مردم بیچاره رو گمراه میکنی؟؟؟؟
مشکل مالی با هولد کردن درست نمیشه چون زمان بره شما قمارو با هولد گویا جابجا کردی
ارز ایکس 10 میلیونم رو تو ۳ روز 100 میلیون کرد 100 میلیون خیلیارو هم چند شبه 10 میلیون هولد با نگاه ترسناک و وحشتناک به چارت که العان دقیقا چی میشه چک کردن ثانیه به ثانیه ک بدبختی و خوشبختی خودتو روی اهرم 10 بستی بله ارز هایی ک هیجانی بالا میرن هیجانی هم سقوط میکنن مثل فیوجرز هستن شما هولد رو با ترید اشتباه گرفتید از العان به ترون 1 دلاری و بعدش 10 دلاری سلام کن ووووو…
من میدونم اگه تا میتونم توکن جم نکنم فرا روز حسرت میخورم که چرا ترون نخریدم برام فرقی نمیکنه ک تو چ قیمت باشه چون برای من توکن مهمه یک سیستم مالی راه اندازی میکنه. اکثرا معاملات کشور ها شرکت ها با ترون هستش در ثانیه توکن سوزی داره و کلی مزایایی دیگه…
دوست عزیز شما برو نمودار ترون ببین تو ریزش ها و صعود ها
نمونش همین ریزش اخیر ببین ارزهای دیگه چقدر ریختن این ارز چقدر ریخته قبل از اینکه حرف بزنید فکر کنید مستنداتو نگاه کنید!
بنظرتون تا برج ۸ سال دیگه پیشرفت میکنه حداقل به ۵۰ هزارتومن میرسه؟
دوست عزیزهمین ۲۰۲۵برج۵یا۶بالای۴۰هزاره حالا ببین
این ارز ریزش های کمی داره،جزو ۱۰ ارز برتره ،پولت رو از بین نمیبره،هر مدت یه پامپی میزنه و مخصوصا برای کسانی که تازه وارد این صنعت شدن خیلی خوبه ،ترون تو شبهای وحشتناک بازار ۱۰۰۰ تومن میریزه و دوج ۱۱ هزار تومان ،بله برای هولد خیلی خوبه ،مخصوصا اینکه هر ماه نسبت به درآمدت تعدادی بهش اضاف کنی و چند سال دیگه پول خوبی به جیب بزنی ،از ریزش های وحشتناک هم در امان هستی
العان=الان
شما داری تحلیل اقتصادی میکنی ولی مشکل املا و دیکته داری