درخواست کمک برای تحلیل

دوستان عزیزم پاسخ هاتونو خوندم چون کامنتم رفته پایین اونجا پاسخ ندادم گفتم شاید نبینید… من الان سفارش خرید بیت کوین ۷۶۱۰۰ و ترون ۰.۱۴ گذاشتم البته ترون چون الانشم مقدار زیادی دارم و همه رو سالهای پیش خریدم برام مهم نیست که برسه به اون نرخ یا نه..‌.. حالا بیت کوین رو بگین پیش از اینکه به محدوده ۹۱ تا ۹۳ برسه به ۷۶ میرسه؟ آیا ۷۶ نرخ خوبیه.‌‌.. ۷۴ ، ۷۶ و ۸۱ تمام اینا رو توی تحلیل ها خوندم… محدوده ۶۶ تا ۷۱ هم البته هست اما چون به ضرر اون موقع فروخته بودم به نظرم اشتباهه که تا رسیدن به اون تارگت صبر کنم نه؟ چون ممکنه نرسه یا پیش از اونکه برسه فعلا صعود داشته باشه؟ بعد ضمنا کوتاه مدت آیا امکان رسیدن ۹۸ یا ۹۹ هم داره؟ من وقتی ۹۵ خریدم ۳ بار محدوده ۹۷ تا ۹۸ و بار آخر هم ۹۸۸۰۰ رفت و متاسفانه نفروختم… نشستم به حال خودم زار میزنم امروز واقعا حالم خراب شد… واقعا هیچ وقت نباید به ضرر فروخت یا اگر میفروشی باید همون ۲۴ ساعت که نزولیه بخری و تا تارگت اصلی صبر نکنی…

هم وطن گرامی به عنوان کسی که با تعنه
داری ثروت و حرفه‌ای بودنت رو به رخ
دیگران می کشی ؛ خواستم یادآوری کنم شنبه روزی نیست که یه حرفه‌ای وارد بازار شه.

چنان گفتی پایین ننوشتم ببینید گفتیم به به چه تحلیلی گذاشته خریدوفروش تو اونم اشتباه چه سودی برای مردم داره.

بیت کوین به کانال ۶۰ هرزار هم برسه ترون رو در اون قیمت نخواهی خرید…
ترون فوق العاده ارز ایمنی هست که نوسانات کمی داره که نه پامپ شدیدی داره نه دامپ شدید..
پس هنوز ارز ترون رو نشناختی…

اینجامیای نظرات رومیخونی بیشتر حالت بد میشه چون تارگت ۶۰ و۵۰ میدند که بدرد عمشون میخوره البرز رو از یوتیوب پیدا کن ودنبال کن اقای سیگنال مثبت هم خوب است