نمودار rsi کوتاه مدت ، واگرایی مثبت داده بود روی بیت ۷۸ هزار ، برای همین بازار رفت بالا ، خصوصا با مذاکره دیشب ترامپ و زلنسکی .
ولی بلند مدت ، اوضاع همچنان نزولیه .
اگر زلنسکی کوتاه بیاد و ترامپ هم به وعده هاش پیرو کریپتو ، عمل کنه بیت سقف جدید رو بدون توجه به نمودار فعلی میزنه ولی با اوضاع فعلی چیزی بهتر نخواهد شد . بیت نمودار کوتاه مدتش فقط صعودی بود و ریزش های بدتری در پیش خواهد بود .(بلند مدت از دید من نهایت بازه ی یک ماهه هست )
اینارو نگفتم فیوچرز بزنید ، پله های خریدتون رو آماده ی بیت ۶۸ هزار تایی کنید .
جالبه میگفتن بیت زیر ۱۰۰ نمیاد که اومد
گفتن زیر ۹۰ و ۸۰ هم نمیاد که اومد الان میگن زیر ۷۰ نمیاد
من فیوچر زیاد کار نمیکنم دیدم اتر ریخت گفتم شاید امیدی بش باشه یه پوزیشن بستم روش با لیکوییدی ۱۳۰۰ همینم میترسم لیکوییدم کنه اونوقت یه سری آدم خوش خیال فکر میکنن امکان نداره بیت یه اصلاح درست بزنه
همین مکالمه رو یه بار رو کاردانو داشتم که همه خندیدن و طولی نکشید با یه کندل ۳۰ درصدی منفی همه لیک شدن
تو این بازار با خوش خیالی به جایی نمیرسی…
دقیقا . بدیش اینه ی عده به حرف ی عده میکنن و از سود های کوچیک جا میمونن !
طرف روی ۱۰۰ لایت خرید زده ، میاد روی ۱۳۰ ، با اینکه ۳۰ درصد توی سوده ( اندازه کل سود بانکیه یکساله ) که کاری ندارم توی دستش تتر میاد و اونم همینطوری سود روی سوده ، بازم به هوای ۱۶۰ و ۱۹۰ و ۲۹۰ نمیفروشه چون روی حساب حرف چند نفر خوش خیال ، فکر میکنه ۲۴ ساعت دیگ لایت پرواز میکنه تا ۱۶۰ .
بعد که سودش کم میشه همون آدم میاد ابراز ناراحتی میکنه و درخواست تحلیل مجدد میکنه از همونیکه از ی سود ۳۰ درصدی ، جا انداختش !
بخدا ارزا اگ میخواستن ی کله برن بالا ، هر بیسوادی که امروز میخرید ، فردا میفروخت سود میکرد .
رفتی توی سود ، نفروشی ( پله ای ) ، طمع کردی ، آخر و عاقبت طمع هم مشخصه