سبد اعلامی تریدرها

بیایید یکم دیدتون رو وسیع کنید در این بازار…
هر کی میگه این بازار کلاهبرداریه قطعا سطح پایینی از نگاه رو به این بازار داره…
بعضی ها هستن لعنت میفرستن به کسانی که باعث شدن وارد این بازار بشن اما واقعیت اینه کسی زیر گردنتون نه چاقو گذاشته نه اینکه دسترسی به حساب شما برای شارژ صرافی و خرید ارز داشته پس منصفانه نیست،این انتخاب خودتون بوده..
حالا اومدید تو این بازار خرید کردید در نقطه اوج،ارزهایی خریدید که چند صد درصد یا چند هزار درصد رشد داشتند و تو ضرر سنگین رفتید…
شما تو بازار فارکس یا بازار بورس کشورهای مختلف هم برید در اوج خرید کنید یا کلا در کندل های پشت سرهم سبز خرید کنید قطعا تو ضرر میرید…
خود من در سال ۲۰۲۱ و همین اول سال که خرید کردم همین اتفاق برام افتاد و متحمل ضرر شدم البته که ضرر سال ۲۰۲۱ قابل مقایسه با خرید اول سالم نبود…
اما موقعی که ارزها اصلاح خود رو کردند یا در انتهای روند نزولی بودن خرید کردم یا سود کردم یا ضرر کمتری داشتم..
پس بازار مالی اگر بتونی درست مدیریت کنی و در زمان های مناسب (نه زمان و عدد دقیق) خرید و فروش رو انجام بدی قطعا سود میکنی و دیگه نمی‌گی کلاهبرداریه…
به طور مثال اکثر افرادی که ۶ الی ۹ ماه قبل هاوینگ خرید کردن و قبل هاوینگ فروختن حداقل بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد سود کردن،نوش جونشون…
امیدوارم یاد بگیریم عدم موفقیتمون رو گردن دیگران نندازیم و بپذیریم تصمیمش با خودمون بوده‌‌‌..
موفق باشید

خوب بزرگوار بنظر شما که کار بلدی،ما ضرر کرده های نابلد چکار کنیم کی بخریم که حداقل جبران ضرر بشه،من خودم رو هیجان و فاند های خوبی که میومد دو ماه قبل خرید کردم الان بالای پنجاه هفتاد درصد تو ضررم واقعاً موندم چکار کنم،اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشیم

چرا فکر میکنی یکی باید وقت بزاره این همه چرت و پرت بخونه؟؟؟؟جملاتت هیچگونه منطقی نداره

کسشر نگو کدوم سقف کفو میگی آلت کوینا به سقف نرسیدن تازه خواستن شروع کنن ک دوباره ب کف رفتن هی کسشر سرهم نکنید این بازار همش با اما و اگر ساخته شده هیچ تحیلیلی نداره