دوستان کسی میدونه کسی که مهلت داره برا کی وای سی تا چه تاریخیه؟
دوستان من مهلت دارم تا اردیبهشت برا کی وای سی ولی بعضی جاها میشنوم میگن تا ۲۴اسفند مهلت دادن برا کی وای سی یعنی چه؟
دوستان من تا اردیبهشت تایمر دارم برا کی وای سی دوستان بعضی جا دیدم میگن آخرین مهلت کی وای سی تا ۲۴ اسنفند ۱۴۰۳ تمدید شده یعنی چه؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنونم
ببین داداش، قضیه از این قراره که پای نتورک گفته آخرین مهلت برای KYC و انتقال پایهات به شبکه اصلی، ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ هست. یعنی اگه تا اون موقع احراز هویت نکنی، ممکنه کل پایهایی که ماین کردی بره رو هوا!
حالا شاید تایمر اپت زده تا اردیبهشت ۱۴۰۴ وقت داری، ولی اون عددو بیخیال شو! اصل قضیه اینه که قبل از ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ باید KYC رو اوکی کنی.
حالا یه نکته مهم: با مدارک ایرانی فعلاً نمیشه KYC کرد! یعنی پاسپورت و کارت ملی ایران رو قبول نمیکنه. اگه کسی تو یه کشور دیگه زندگی میکنه و مدارک اونجا رو داره، میتونه با اون احراز هویت کنه.
اگه میخوای اطلاعات بیشتری بگیری، این لینک خبرشو چک کن:
تمدید مهلت KYC پای نتورک
و اگه نمیدونی چجوری KYC کنی، این ویدیو رو ببین:
آموزش KYC در پای نتورک
خلاصهی کلام:
آخرین مهلت KYC: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ (دیگه بعدش راه برگشت نداره!)
اون تایمر داخل اپ رو جدی نگیر، این تاریخ نهایی مهمه
با مدارک ایرانی فعلاً نمیشه احراز هویت کرد
اگه KYC نکنی، خداحافظ پای!
با درود فقط مربوط به اون دسته دوستانیکه قدیمی هستند می باشد یعنی اگر شما در 6ماه اخیر عضو شدین تاریخ 24 اسفند شامل حال شما نمی باشد و در صورتیکه قدیمی باشید تمامی استخراج شما تا 6ماه گذشته صفر میشه و اگر احراز کنید بهتره .