اینجا یه سری هستن اصرار دارن بهت بگن که اشتباه داری میکنی و بقیه چرت میگن ما فقط بلدیم!! مثلا من ورودهام هر ۴ ماه یا ۶ ماه هست و خروج هم همینطور و حتی گاها ۱ الی ۲ سال هم میشه بعد طرف یکی دو روز بعد یا یک هفته بعد با ذهنیت نوسانگیری کامنت میزاره دیدید بالا نرفت دیدید ریزش نداشت و مردمو چرا سرکار میزارید و … یه مطلبی رو باید برای این دست افراد روشن کرد :
هرکسی اختیار سرمایه خودش رو داره و هیچکس نمیتونه باعث بشه شما یک ارز رو بخرید یا بفروشید . اینکه اینجا تارگتی گفته میشه چه خرید چه فروش به این معنی نیست که یک هفته یا چند هفته دیگه مطمئنا میرسه . وقتی میگیم بلند مدت یعنی بالای ۶ ماه. اگر لنگ پولتون هستید نباید هولد کنید بلکه همون نوسانگیری بهترین راه هست چون درصورت هولد و نیاز به سرمایه دائم در فشار و استرس خواهید بود! تو این بازار خودتون باید تصمیم بگیرید برای سرمایهتون و قرار نیست کسی تضمین بده سود میکنید! حرف هیچکس رو بطور صددرصد عمل نکنید خودتون بسنجید هر چی بنظرتون درست هست همون رو انجام بدید . اصرار هم نکنید دیگران که نظر میدن و استراتژی دارن مطابق میل و روش شما باشه اون هم در حالی که نمیدونید طرف حسابش چقدر بزرگتر یا کوچکتر از شماست! شاید من سرمایهای که میزارم روی لایت کوین یک صدم داراییام باشه و کل این سرمایه از بخشی از سود باشه بنابراین ترسی ندارم تو ورود و خروج در تارگتهایی که اعلام میکنم . اما اینکه فکر میکنید دقیق باید بگیم چه زمانی به تارگت میرسه باید بدونید این کار مارکتمیکر هست نه یک تحلیلگر! حالا اینکه کسی بگه نه استراتژی تو اشتباه هست و من میدونم که داری اشتباه میری! دقیقا مشکل اصلی بوجود میاد چون استراتژی صددرصد درست رو هیچکس نمیتونه داشته باشه پس هیچکس هم نمیتونه به دیگری بگه که اشتباه میکنی! صرفا استراتژی یکی با دیگری فرق میکنه .
طبق استراتژی خودتون جلو برید و سوپرمن نباشید و مزاحم دیگران نشید!
حتما هولدرهایی که چندساله تو بازار هستن سودهای به مراتب بیشتری از این بازار گرفتن که حاضر نیستن نوسانگیری کنن نه این که بلد نیستن! فقط در یک مورد روی بیت ۲۱ هزار خرید زدم و نصفش رو روی ۱۰۵ هزار فروختم درحالیکه بارها این وسط نوسان کرد اما به اندازه ای سود داده که دیگه تو این بازهها به فکر نوسانگیری نباشم و البته دیگه هم ورود نکردم چون مناسب ورود نیست حتی با وجود ریزش اخیر! نصف بقیه هم برای ۱۴۰ هزار میفروشم اما باید بدونید همین نصف اگر بیت به ۲۵ هزار هم برسه باز تو سوده در نتیجه ترسی از هولدش ندارم . در ضمن هولدرها هم حد ضرر و خروج دارن و اینطوری نیست که فقط هولد کنن!
یه پاسخ بلند بالا نوشتم خدمتتون ولی بعد گفتم چه کاریه دوست من صلاح مملکت خویش خسروان دانند…
پشیمون شدم از ارسالش
هر جور دوست داری و میتونی از این بازار سودتو بگیر حلال و نوش جونت
ولی وقت کردی برو حساب کن جز بیت کوین چندتا ارز ath زدن تا الان تو بازاری با ۱۰۰۰۰ ارز، بعد ببین واسه نمونه هولد واسه کاردانو ۳ دلاری که الان کلی توکن اضاف کرده و به زور شده نیم دلار و پول هنوز تو مارکت نیومده توسط کلی پروژه بلعیده میشه جواب میده یا نه
پر سود باشی دوست من🌹
در کوین مارکت کپ 3.6 میلیون نوع توکن وسکه ذکر شده، 10 هزار ارز🤔
دیگه بدتر …
من کوین مارکت رو نگاه نکرده بودم
هر کدوم یه دلار بردارن ببینید چه حجمی لازمه
زمان اثبات خواهد کرد کدوم روش بهتره
گارد نگیری ولی اعداد خودتو یادت بمونه
بیت ۱۴۰ هزار ، لایت ۲۹۰
بازه بلند مدت ۶ ماهه ، ولی من میگم چهار ساله
تو بگو ۱ میلیون کوین وجود داشته باشه اصلیاش مهمه تهرانم هزاران خیابون و کوچه داره ولی همشون با ارزش نیستن شما رو اصلیا چند صدمو دهم سرمایه گذاری کن نه رو اشغالا اونا بهت سودتو میدن پودرم نمیشن خیالت تخت مهم اینه ارز کی پشتشه چی پشتشه دوج ایلان پشتش بود ولی … سولانا و ریپل و بیت دولت پشتشه بیت کوینم که شاه کوینای بازاره چن صدمش حتی از xrp و سولانا با ارزشتره نابود شدنی نیس دقیقا لایت کوین وزیرشه پر قدرت و با اصالت و قابل اعتماد موفق باشی