علت ضرر

اینکه نقل قول مدیر ارشد ریپل
کسی که از تمام نکات ریز و درشت
پنهان و پیدای پرونده آگاه‌تر از من و شماست
به ذائقه‌ی طبع برخی خوش نمیاد
جای بسی شک و تردید ایجاد می‌کند.

بنده هم از رشد ریپل خوشحال خواهم شد.
اما باید واقع‌بینانه رفتار کرد نه از سر تعصب‌های پوچ و پوشالی.

رویافروختن خوب نیست از اون بدتر رویاخریدن هست.

استوارت آلدرُتی (Stuart Alderoty)، مدیر ارشد حقوقی ریپل، بیان کرد که روند بررسی پرونده تا جولای ۲۰۲۵ (تیرماه ۱۴۰۴) ادامه خواهد داشت.

تمومش کن دیگه تو هم با این استوارت آلدرتی ما رو نمودی مگه خبر نداری جلسه پشت جلسه برای کریپتو میذارن تو حرف چند ماه پیش آلدرتی رو گرفتی ولم نمیکنی نمودی ما رو ، بس کن خفه شو دیگه با این منفی بافی هات

همین هم جای امیدواری بیشتر نسبت به رشد این ارز داره
برای من و اونهایی که مثل من هولد کردن هیچ ایرادی نداره
چون عزیز دیگران رو نمیدونم ولی من هواد چهارساله کردم هر چی پیش بیاد خوش است :folded_hands:

دوستان پرسود باشین :heart::folded_hands:

جا داره از همین تریبون ازت تشکر کنم برادر یا خواهر گرامی ، همانطور که فرمودین ، بله همینطوره و بایستی واقع بین باشیم و واقعیتها رو دنبال کنیم و از تمام هیجاناته مثبته بازار به دور باشیم

ولی اینجا بحثی که هست اینه که ، شما که میفرمایین تا تیرماه ساله آینده قراره کش و قوس پیدا کنه ، باید غافل نشیم اگه واقعا اینجوری بوده باشه الان هیچکدوممون ارزی همچون ریپل رو نباید هولد کنیم و منتظر بمونیم ، بهتره بفروشیم و نزدیکایه تیرماه ساله آینده باز بیاییم سراغه ریپل چرا که میدونیم تاریخش کی هست و کارشناسان اعلام کردن .

ولی بنظرت واقعا میشه اعتماد کرد به حرفایه کارشناسان ؟

پس لازمه اینم بپذیریم شاید این اخبار ، فیک باشه و میخان ارزی مثله ریپل رو از دسته خرده هولدرهایی امثاله ما بقاپن و در لحظه تایید کنن و فقط حسرتش برا ما بمونه

نتیجه اینکه ، بنظر میاد دوستمون آقا بابک حرفه منطقی داره میزنه و بهترین کار هولد کردنه و دور شدن از نوسانات بازاره