سلام دوستان من پول کلانی دستمه که تا یک هفته دیگه بهش نیاز مبرم دارم الان رو این قیمت ورود کردم میدونم ریسک کردم بنظرتون کارم درست بوده اگه آره لایک اگه نه دیسلایک لطفا ،،، دوستان ممنون میشم نظرتون رو بگید
برادر من رشد الان رو نگاه نکن اینها تله خرسی نهنگها هستن …متاسفانه اصلا کار درستی نکردی… شرایط بازار تا یک ماه آینده رنج و به طرف قیمتهای پائینتر خواد بود..درضمن تو این ارز سرمایه نزار این از من به شما نصیحت…
ریسک کردی درست
ولی حتماً یه حد ضرر بزار این ارز معلوم نیست یهو دیدی ۱۰۰درصد ریخت
یه دفعه میبینی پامپ میکنه
ولی حد ضرر مشخص کن که اگه خدای نکرده ریخت زیاد ضرر نکنی
تا جونت در بره چقدر گه خوری شما
داداش محسن حرف ت رو قبول دارم ولی احتمالش خیلی کمه از این قیمت پایین تر بیاد بخاطر این ریسک کردم
نهنگ بخوای بگیری باید بری دریا،،،تو رودخونه فقط بچه ماهی میبینی🙋،،،قطعا میری توی سود ولی پایین خریدت حد ضرر بزار،،،بقیش برد هست،،،کف موقع خرید هست نه فروش،،،رفتی توی سود ۲۰تا۳۰درصدی خروج بزن ،،منتظر یه موقعیت دیگه باش،،شکار همیشه هست ،باید بدونی کجا گیرش بندازی،،، تمام🤗
قبول داری که کف خرید زدم هر چند تو بازار ارز هیچی قابل پیش بینی نیست
خیلیها گفتن و از قیمتهای خیلی بالاتری هم گفتن که دیگه از این کف دیگه پائینتر نمیاد ولی چه شد؟؟؟ هر بار کف جدید. .. ببینید هر وقت یک ارزی یک کف جدید میزنه باید دوباره هم تستش کنه اگر دیگه پائینتر نرفت و برگشت اونجا برای یک پله ورود مناسبه (نکته آموزشی).
اینم به شما مژده میدم که پس از رنج زدن و پائین امدن تا یک ماه دیگه بازار رو به رشدی برای آلتکوینها شروع خواهد شد. (البته این یک احتمال هست و باتوجه به بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم لطفا ملاک خرید و فروش نباشه چون کاملا شخصی هست) . سپاسگزارم