اختلاف نظر در مورد پرونده ریپل

برخی احساس می‌کنن بنده با جناب بابک خصومت شخصی یا مشکل دارم

ایشون نظرش چندین ماه این است که پرونده همین هفته بسته میشه
و اعلام می‌کنه این پنجشنبه
بنده به استناد گفته‌ی چندماه پیش
مدیر ارشد حقوقی ریپل که آگاه‌تر هستن عرض کردم نه
پرونده تا تیرماه طول می‌کشه.

اتفاقن اصلن هم مشکلی ندارم.
ایشون نظرشونو میگن بنده هم نظرمو می‌گم.

اگر بقول شما نظر ایشان چندین ماه این است که پرونده همین هفته بسته میشه،این که ناراحتی نداره! اول میای کنایه میزنی و بعد میگی اصلا مشکلی ندارم. امان از این منیت ها!

البته تمام مردم ایران همینطوری اند…ناسپاس ناسپاس …همین ناسپاسی ما رو برد به هزار و اندی سال قبل…مشکل سر بیسوادی فکری ست نه چیزی دیگه …ما عادت داریم کوتاهی خودمان رو به گردن دیگران بندازیم اگه ی ذره سواد داشته باشیم متوجه خواهیم شد دوستانمان بابک و آرش که امید میدند عضو ارشد ریپل نیستند اگه بودند مطمئن باش اینجا نبودند اینها دارند زحمت میکشند اطلاعات جمع آوری میکنند به ما میگن و لطف هم میکنند این ماییم تا ی مقدار رشد داره به به و چه چه می‌زنیم و اگه پایین میاد فحششان میدیم این برخورد در شأن یک انسان عاقل نیست …انسانهایی که کوتاهی خودشان را به گردن دیگران میندازند محکوم به نابودی هستند

سلام

اینکه مدیر حقوقی گفته تیرماه خبرشو اگه یادتون باشه ۲ ماه قبل گذاشتم.

مدیر حقوقی ریپل همیشه حد اخر رو میگه.

یک وکیل نمیاد تاریخ شخصی بزاره یک وکیل همیشه تاریخ قانونی و مراحل قانونی رو میگه.

صحبت من از این هست که تمام پرونده های sec بسته شدن.

همه پرونده های sec اگر میخواستن ادامه دار باشن هر کدوم یک تا چند سال ادامه میداشتن.

حالا طبق این شواهد احتمال خاتمه پرونده قبل از تیر ماه و حل و فصل قبل از مراحل حقوقی بالا رفته.

در همین ۴ هفته که شما میگین که ما منتظر بودیم تمام پرونده های حقوقی بسته شدن.

در هر هفته ۹۰ درصد احتمال بسته شده پرونده ریپل هم بود.

البته که این اتفاق هم خواهد افتاد .

نظر من هست.

و من با نظر هیچ شخصی مشکلی ندارم فقط به دوستان میگم در نظراتتون به هیچ شخصی توهین نکنید

هر شخصی هر نظری داره بزاره دلیل نمیشه همه مثبت بزارن اینجا یه صفحه عمومی هست و باید نظر عمومی باشه.

:hand_with_fingers_splayed::heart:

:locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: 500,000,000 #XRP (1,091,236,205 USD) locked in escrow at #Ripple
Details

سلام آقای بابک
قفل کردن دارایی ب چه معناست میخان از روند عرضه زیاد جلوگیری کنند ؟؟؟

شما حرف نزنی بهتره

سلام یکی از روش های قفل شدن قرارداد سود گرفتن هست

چند حالت دیگه هم داره♥️

ممنون میشم بقیه حالت ها رو هم توضیح بدین از گوگل سرچ کردم نتونستم جواب پیدا کنم ؟

سلام موقعی که خبر تورنادو کش اومد شرایط بازار خوب بود و پامپ حسابی کرد
الان اعلام کنن ممکنه پامپ اون قدر که میخواهیم نکنه به نظر تو زمان بندی مناسب اعلام میکنن

مگه صفحه بابا جونته که بگی کی حرف بزنه کی حرف نزنه. تو حق نداری با کسی این طوری حرف بزنی

دقيقا درست بيان كردين👍