بعد وقتی به من میگه تارگت میدید کف مشخص میکنی فلان همه به چوخ دادی …
بیشتر افراد لایک میکنن موافق هستن باش بگم من فقط بازدهی برام مهمه هیچ تعصبی ن روی ارز دارم ن کسی …
من بیشتر اخبار واقعی رو گسترش میدادم و خداروشکر تا الان آنالیز تحلیلم مو ب مو درست بود کسایی که باید میفهمیدن فهمیدن
اگه مشکل منم ک دیگه اصلا وقتمم برا این صفحه نمیذارم پیداامم نمیشه من یکی از توکنام هست
دم اونایی که مرام هم گذاشتن قدردان بودن گرم ![]()
حرف مرد از دهنش بیرون میاد گفتم کندل هفتگی بعدی سبز بزرگه ی سر میزنم ک انشالا همونجور شده باشه
یاعلی دمتون گرم
مارکت من عزیز. جان عزیزت ازاین صحفه نرو. داداش بمون واس اونایی ک دوست دارن. ماداداش دلمون بهت گرمه باتحلیلات ![]()
![]()
![]()
![]()
پسر خوب مستربین دلق.ککک تو کی باشی که به همه توهین کنی که پول قللک آوردین به همین شب قسم منو نمیشناسی وگرنه میفهمیدی چند بار میتونستم کل زندگیت رو بخرم بفروشم ![]()
مخلصیم برادر ولی انشالا با کندل هفتگی بعدی قول دادم میام اگه بشکونه خط روندش دقیقا چیزی که میخوام میشه تا هفته بعد انشالا
زیادی باشی خودت میدونی ک داستان میشه بخدا
اومدیم کمک هم کنیم میترسم آه نفرینم پشتم بیاد با اینکه خداخودش میدونه تا الان امید واهی ندادم تو ریزش کامل درست گفتم ببینم صعودم چیزی که گفتم میشه
اخبارش رو توی توییتر ولی دنبال کنید.![]()
من ک شبو روز دعات میکنم. ایشالله هفته دیگ همینی ک میگی بشه ماهم ازضرر دربریم. آمین:folded_hands:![]()
![]()
![]()