نگرانی از افت قیمت

دقت کردین چه راحت قیمت از 70 تومن رسید به 14 و الانم باید جون بکنه 2 درصد الکی سبز میشه باز میاد سرجاش یه عده ام میان میگن پامپ شد :expressionless_face::neutral_face::pensive_face:

۷۰کجا بود از ۱۱۰ تومن اومد تا کف ۱۲ تومن…

سلام عزیزم خوبی سلامتی فدات بشم من یهو میایی گلم ناراحت نباش عزیزم پامپ که میکنه خوشحال میشی فدا یهو امدنت بشم من نفروش خریدی منتظر پامپ باشید پر سود باشید

از هر ده تا کلمه که اینجا تایپ میکنی نه تاش چرت و پرت
لطف کن این‌قدر دری وری به هم نباف
هول بی خاصیت

سلام جناب اسمعیلی واقعا چقدر ارز داگزداری این همه خودت اذیت میکنی به نظر من شما تو قیمت بالای 50 خریدی خیلی تو ضرر هستی با گفتن من و شما این ارز پامپ نمیکنه عزیزان من کوچک شما یه خواهش دارم یه سری میان میگن صبر کنی به سودمیرسی این حرفا چرت وپرته. هرکجا تو یه ارز 10الی20درصد سود کردید بفروشید برید یه ارز دیگه بخرید نفر ارز داگز تو قیمت 80 خریده چقدر باید صبر کنی که 500 درصد بره بالا تازه به پول خودش برسه. من خودم بصورت اهرم ضریب 5.6 چند روز پیش خریدم حدودا دیدم 35.40درصد سود کردم فروختم رفتم یه ارز دیگه قرار نیس که چند سال صبر کنم پولم بشه 10برابر. شاید پولم بشه نصف. خواهش میکنم مثل دوسال پیش نیس ارزها 2000هزار درصد سود بدن. الان شده فقط نوسان شده بورس ایران

بچه ک ون لاشی جرت میدما ریدم بهت سوسولی شیر خشک مگه نداری بیا کیر من لیس بزن شیر داره بیا کونی دوست داری فحش گاییده شدی ها سیک کن ک و ووووونی ادمین تایید کن فدات بشم عزیزم

والا من ۵۰تومن خرید زدم ۳۸ میخواستم خالی کنم همه گفتن صبرصبرصبر اینم شد نتیجه صبر

اسماعیلی دوست داریم ما پسر پر انرژی

تو گوه میخوری کونی بتمرگ لال اوسکول ریدم بهتون سوسول الدنگ